Ιβάν Σβιτάιλο: «Ο θάνατος του πατέρα μου ήρθε δύο μήνες πριν την εγκυμοσύνη της γυναίκας μου»

Συγκλονίζει η εξομολόγηση του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ιβάν Σβιτάιλο: «Ο θάνατος του πατέρα μου ήρθε δύο μήνες πριν την εγκυμοσύνη της γυναίκας μου»

Ο Ιβάν Σβιτάιλο μίλησε στην Realnews και συγκεκριμένα στην Κορύνα Μανταγάρη και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα του.

Ο γνωστός χορευτής αποκάλυψε πως ο χαμός του πατέρα του προέκυψε δύο μήνες πριν ανακαλύψει πως η γυναίκα του είναι έγκυος.

Συγκεκριμένα, ο Ιβάν που φημολογείται ότι θα συμμετάσχει στο Survivor 4 ανέφερε: «Τα καραντινόπαιδα… όπως τα ονομάζω, είναι τα παιδιά που γεννήθηκαν πριν σφραγίσουν τα νοσοκομεία και μεγάλωσαν μέσα στην καραντίνα. Με τον ερχομό της κόρης μου έπρεπε να τηρήσω αυστηρά όλα τα απαραίτητα πρωτόκολλα… και θεωρώ ότι κάθε γονιός θα έπρεπε να το κάνει αυτό, χωρίς πανικό.

Εμένα με προσγείωσε ο θάνατος του πατέρα μου, δύο μήνες πριν μάθω ότι η γυναίκα μου είναι έγκυος. Επειδή ήξερα ότι θα φύγει ο πατέρας μου, προετοιμαζόμουν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για ένα αύριο με εντελώς διαφορετικά δεδομένα., καταλαβαίνοντας ότι κάτι πρέπει να αλλάξω, να κάνω τον εαυτό μου και πάλι να χαρεί.

Το παιδί ήρθε ως επιβράβευση της εξέλιξης της σχέσης μου με την γυναίκα μου. Με έκανε να ανακαλύψω την ζωή με έναν άλλον τρόπο, μια διαφορετική συνθήκη.»

Ιβάν Σβιτάιλο

Ιβάν Σβιτάιλο: Λιώσαμε με αυτή την ανάρτηση! - Η πρώτη φωτογραφία του μωρού του

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε ο ηθοποιός και χορευτής Ιβάν Σβιτάιλο με την γυναίκα του να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Μάλιστα ο ίδιος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την πρώτη φωτογραφία του μωρού, που μα έκανε να λιώσουμε!

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του διανύει ο Ιβάν Σβιτάιλο και Η Σταυριάνα Γαρνάβου, καθώς έφεραν στον κόσμο το κοριτσάκι τους! Ο ηθοποιός και χορευτής μας έδειξε μάλιστα και το προσωπάκι του μωρού, ανεβάζοντας φωτογραφία στοInstagram.

Ο ίδιος ανέβασε στην αρχή μια εικόνα που φαίνονται τα πατουσάκια της μικρής, μαζί με τα χέρια του, ενώ στη συνέχεια έκανε μια ακόμα ανάρτηση που μας έκανε να λιώσουμε! Στην φωτογραφία που ανάρτησε φαίνεται το μωράκι αγκαλιά με το σκυλάκι της οικογένειας και η εικόνα είναι ότι πιο τρυφερό!

"Είναι μια μοναδική εμπειρία. Είναι σημαντικό το να είναι καλά το ζευγάρι και όλα έρχονται, όχι απλώς όπως τα θέλεις, αλλά παραπάνω από αυτό. Όταν στο μαιευτήριο σου λένε «αυτό είναι το παιδί σου», δεν είναι κάτι το οποίο περιμένεις, όσο προετοιμασμένος κι αν είσαι" είχε ο Σβιτάιλο σε συνέντευξή του για την πατρότητα! Να πούεμ ότι παιδί περιμένει και ένας γνωστός Έλληνας τραγουδιστής, που έκανε την αποκάλυψη μιλώντας σε πρωινή εκπομπή! Περιμένει το 4ο παιδί του.

Δείτε τις εικόνες που ανέβασε ο Ιβάν Σβιτάιλο