Ο Κώστας Καραφώτης αποκαλύπτει: «Το βλέπω να κάνω οικογένεια σύντομα»

Τα εξομολογήθηκε όλα στις Roomies

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Κώστας Καραφώτης αποκαλύπτει: «Το βλέπω να κάνω οικογένεια σύντομα»

Το απόγευμα της Κυριακής, ο Κώστας Καραφώτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Mega «Roomies» και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο του να κάνει οικογένεια.

Ο γνωστός και επιτυχημένος τραγουδιστής μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά του βήματα και τις φήμες για το Fame story όσο και για την προσωπική του ζωή.

Κώστας Καραφώτης

Αρχικά, ο Κώστας Καραφώτης αναφέρθηκε στο αν πρόκειται να τον δούμε κριτή σε κάποιο σόου: «Το House of Fame θα γίνει, αλλά είναι σε ένα κανάλι με το οποίο δεν συνεργάζομαι. Αν πέσει στο τραπέζι το θέμα του Fame Story θα το συζητήσουμε, θα ήθελα πολύ να το κάνω αυτό.

Αν κάτι είχε μουσικό χαρακτήρα, θα το παρουσίαζα. Τώρα πια μετά από 16 χρόνια δουλειάς θα πήγαινα κριτής σε μουσικό σόου».

Ενώ λίγο αργότερα μίλησε και για το ενδεχόμενο οικογένειας: «Ναι θα το έβλεπα να κάνω οικογένεια, είναι ανάλογα και σε τι φάση είσαι στην ζωή σου, τι έχεις κάνει, τι θες να κάνεις από εκεί και πέρα. Εντάξει 42 χρονών είμαι, το βλέπω να κάνω οικογένεια σύντομα».

Κώστας Καραφώτης: Έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Εύη Σαλταφερίδου

Ο Κώστας Καραφώτης εδώ κι ένα χρόνο είναι σε σχέση με την παίκτρια που γνωρίσαμε μέσα από το Survivor Εύη Σαλταφερίδου. Το ζευγάρι από ότι φαίνεται είναι έτοιμο να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του.

«Είναι πολύ δεμένοι νοιάζεται πραγματικά ο ένας για τον άλλον. Η Εύη είναι ιδιαίτερα περιποιητική με τον Κώστα, ενώ εκείνο τη φροντίζει πάντα… Δεν τους αρέσει η δημοσιότητα, αλλά μέχρι και τη δεύτερη καραντίνα είχαν κάνει κάποιες δημόσιες εξόδους, χωρίς να κρύβονται.

Δεν τους αρέσει να προβάλλουν αυτό που ζουν. Θεωρούν πως είναι κάτι προσωπικό που πρέπει να διαφυλάττουν από την έκθεση», δηλώνουν πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλου του ζευγαριού, στην Κορύνα Μανταγάρη.

Το ζευγάρι είναι έτοιμο να μείνει μαζί στα Νότια Προάστια στο σπίτι του τραγουδιστή. Δείτε εδώ τις δηλώσεις του για την σύντροφό του.