Τάμτα: «Έχω τρεις κήλες στον σπόνδυλο πίσω, οι οποίες δεν εξαφανίζονται»

Η εξομολόγηση για το πρόβλημα στην υγεία της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τάμτα: «Έχω τρεις κήλες στον σπόνδυλο πίσω, οι οποίες δεν εξαφανίζονται»

Η Τάμτα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό In Style του Φεβρουαρίου, όπου μίλησε για όλα. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή, αλλά και στο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε έχει τρεις κήλες στον σπόνδυλο, οι οποίες δεν εξαφανίζονται. Κάποιες φορές ηρεμούν, ενώ άλλες είναι σε έξαρση.

Η εξομολόγηση της Τάμτα για το πρόβλημα υγείας

Πέρσι είχες τραυματιστεί και είχες κάποιο θέμα με τη μέση σου. Θυμάμαι να σχολιάζεις σε μια τηλεοπτική εκπομπή ότι τα ψηλοτάκουνα παπούτσια δεν βοηθάνε. Είναι τελικά τα ψηλά παπούτσια ένα σύμβολο χειραφέτησης ή καταπίεσης για τις γυναίκες;

Έχω τρεις κήλες στον σπόνδυλο πίσω, οι οποίες δεν εξαφανίζονται αλλά ηρεμούν κάποιες περιόδους και άλλες πάλι είναι σε έξαρση. Φυσικά και δεν βοηθάνε τα ψηλοτάκουνα στην καλή φυσική μας κατάσταση, ειδικά στη δική μας περίπτωση που δεν περπατάμε απλώς, αλλά χορεύουμε και κάνουμε έντονα performs πάνω στη σκηνή. Προσωπικά, δεν αντλώ αυτοπεποίθηση επειδή φοράω τακούνια, παρότι οπτικά μου αρέσουν. Τρία χρόνια τώρα στο BOX έχω βάλει πολλές φορές φλατ παπούτσια, ακόμα και αθλητικά γιατί ήθελα να νιώθω άνετα. Δεν μπαίνω σε καλούπια σε σχέση με το τι φοράω, ωστόσο πιστεύω ότι οι γυναίκες που νιώθουν αυτοπεποίθηση φορώντας ψηλοτάκουνα καλά κάνουν και τα φοράνε, απλώς θέλει προσοχή.

Έχεις μια σταθερή σχέση και αυτό και μόνο δίνει βήμα σε πολλούς ανθρώπους να σε ρωτήσουν αν πρόκειται να ξαναπαντρευτείς ή να ξανακάνεις παιδιά. Πώς αντιδράς όταν αντιμετωπίζεις τόσο συντηρητικές ερωτήσεις;

Τάμτα Πάρις Κασιδόκωστας σχέση

Καταλαβαίνω απόλυτα και τον ρόλο των δημοσιογράφων και εν μέρει τους δικαιολογώ που μου κάνουν αυτές τις προσωπικές ερωτήσεις. Γενικά δεν είμαι άνθρωπος που προβάλλει την προσωπική του ζωή, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι την κρύβω. Θέλω να σου πω, βέβαια, ότι νιώθω έναν σεβασμό από τους δημοσιογράφους, γιατί σέβονται τα όρια μου. Εννοείται ότι όλο το σκεπτικό και οι ερωτήσεις αυτές είναι λάθος και κουβαλούν πολύ κοινωνικό συντηρητισμό.

Τάμτα: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας και οι δύσκολες ώρες! «Έκλαιγα από τον πόνο» (Βίντεο)

Η Τάμτα αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπώρησε, κλαίγοντας από τους αφόρητους πόνους!

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του STAR «Στην φωλιά των Κου Κου» και τα είπε όλα!

Συγκεκριμένα η Τάμτα έκανε γνωστό πως όταν έφευγε από το νυχτερινό κέντρο στο οποίο εμφανίζεται δεν μπορούσε να κουνηθεί από τους πόνους στη μέση!

«Έκλαψα. Έχω να κλάψω από τον πόνο πολύ καιρό. Κοιμόμουν 20 λεπτά γιατί είχα πόνους. Το ξεπέρασα αλλά προσέχω για να μην πάθω κάτι χειρότερο. Με επηρέασε ψυχολογικά», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε το βίντεο