Κατερίνα Καινούργιου - Ευτυχείτε: «Μη μου τα σφίξεις πολύ γιατί οι γαμπούλες μου είναι λίγο πρησμένες»

Ατάκες που φουντώνουν τις φήμες εγκυμοσύνης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου - Ευτυχείτε: «Μη μου τα σφίξεις πολύ γιατί οι γαμπούλες μου είναι λίγο πρησμένες»

Οργιάζουν οι φήμες που θέλουν την Κατερίνα Καινούργιου να περιμένει το πρώτο της παιδάκι, χωρίς βέβαια η ίδια να έχει κάνει ούτε ένα σχόλιο για το γεγονός αυτό. Ωστόσο, σήμερα στην εκπομπή της, "πέταξε" μια ατάκα που θα συζητηθεί.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποφάσισε να αλλάξει παπούτσια στον αέρα της εκπομπής Ευτυχείτε, αφού καλημέρισε τους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές.

Την ώρα λοιπόν, που η στιλίστριά της τής άλλαζε τα παπούτσια είπε: «Μη μου τα σφίξεις πολύ γιατί οι γαμπούλες μου είναι λίγο πρησμένες...». Ενώ, με το σύντροφο της υποδέχτηκαν ένα νέο μέλος στο σπίτι τους χθες.

Κατερίνα Καινούργιου έγκυος

Καλύτερα Δε Γίνεται για Καινούργιου: «Αν υπάρχει εγκυμοσύνη δεν θα μείνει για πολύ καιρό κρυφό»

Ολοένα και πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν την Κατερίνα Καινούργιου να είναι έγκυος, με την εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται να δίνει την απάντηση.

Ο όλος ντόρος ξεκίνησε όταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην εκπομπή Ευτυχείτε της σχολίασε «Όλες οι γυναίκες στην κατάστασή σου» μόλις η Κατερίνα δήλωσε πως τις τελευταίες ημέρες είναι λίγο ευσυγκίνητη.

Φυσικά, η συζήτηση αυτή προκάλεσε μια θύελλα αντιδράσεων και σχολιασμού περί πιθανής εγκυμοσύνης και πολλοί ήταν αυτοί που έδωσαν συνέχεια στο όλο θέμα.

Το μεσημέρι της Κυριακής, η εκπομπή Καλύτερα Δεν Γίνεται έπαιξε το συγκεκριμένο απόσπασμα με τον Χάρη Λεμπιδάκη να αποκαλύπτει ότι ήρθε σε επαφή με την Κατερίνα και έτσι μετέφερε στην εκπομπή την συζήτηση τους.

Συγκεκριμένα, ο Χάρης Λεμπιδάκης δήλωσε: “Είναι ένα τόσο λεπτό θέμα που και να ισχύει δεν θα το έλεγε σε εμένα. Θα ήταν ανόητο και από τη πλευρά τη δική της και από τη δική μου να βγω σε άλλο κανάλι και να ανακοινώσω ότι είναι έγκυος.

Οι συνεργάτες της δεν θα έπαιζαν το κόλπο και να ρίχνουν ατάκες στον αέρα, προκειμένου να αιωρείται κάπου. Εάν υπάρχει εγκυμοσύνη δεν θα μείνει για πολύ καιρό κρυφό. Δεν είναι έγκυος. Οι φήμες ενόχλησαν την οικογένειά της. Η ίδια δεν θέλει να μπει σε αυτή τη διαδικασία να πει “είμαι ή δεν είμαι”.

 Καλύτερα Δε Γίνεται για Καινούργιου εγκυμοσύνη