Γιώργος Λιάγκας: «Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι φίλη μου! Εγώ την έπεισα να πάει στο Survivor»

Μίλησε ανοιχτά για την φημολογούμενη σχέση τους και έκανε αποκαλύψεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: «Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι φίλη μου! Εγώ την έπεισα να πάει στο Survivor»

Πρώτη ημέρα σήμερα για τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό και έδωσε πολύ "ψωμί" για σχόλια, αφού αναφέρθηκε στην φημολογούμενη σχέση του με την Ανθή Σαλαγκούδη, αποκαλύπτοντας πως δεν ήταν τίποτα παραπάνω από φίλοι, ενώ εκείνος ήταν που την έπεισε να πάει στο Survivor 4.

Αφορμή για να γίνει η αναφορά αυτή, ήταν η πορεία της μέσα στο παιχνίδι, αλλά και το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης.

Γιώργος Λιάγκας Ανθή Σαλαγκούδη

Ακολουθεί η συζήτηση Σκορδά - Λιάγκα για την Ανθή Σαλαγκούδη και το Survivor 4

Φαίη: Εσύ την ξέρεις την Ανθή;

Γιώργος: Ένας φιλαράκος σας εδώ που λείπει, ο Άρης Καβατζίκης, πριν από έναν χρόνο είχε βγάλει ένα εξώφυλλο και είχε πει ότι είναι σχέση μου η Ανθή Σαλαγκούδη.

Φαίη: Καλά δεν χρειάζεται τώρα να ξεκινήσεις να μας αναλύσεις… Πρώτα απ’ όλα είναι και δικός σου φίλος και εξαιρετικός δημοσιογράφος.

Γιώργος: Καλά..

Φαίη: Τι καλά; Θα κάνεις τώρα σαν τον Κωστόπουλο;

Γιώργος: Να πω αυτό που θέλω να πω.

Φαίη: Όχι. Αυτό δεν ήταν μέσα στη σκαλέτα.

Γιώργος: Η Ανθή είναι φίλη μου. Εγώ την έπεισα να πάει στο Survivor.

Survivor 4: Θύελλα αντιδράσεων με το σχόλιο του Τσαλίκη στο twitter για την Σαλαγκούδη

Το χθεσινό 24/1 επεισόδιο του Survivor 4, μπορεί να μην είχε κάποιο ενδιαφέρον στο αγωνιστικό κομμάτια αφού για ακόμα μια φορά το Youweekly.gr έπεσε μέσα και νίκησαν οι Μπλε, αλλά είχε ένα πολύ ωραίο έπαθλο για τους πεινασμένους παίκτες: Πίτσα.

Όπως γνωρίζετε, σε κάθε επεισόδιο οι χρήστες του Twitter παίρνουν φωτιά και δεν αφήνουν τίποτα να πέσει κάτω. Το βράδυ της Κυριακής, λοιπόν, την τιμητική της είχε ξανά η Ανθή Σαλαγκούδη, - δείτε εδώ το επικά tweets - αφού σύγκριναν όλοι τις επιδόσεις της με τη νέα παίκτρια των Μπλε, την Βαλέρια Χοψονίδου, η οποία με το καλημέρα σας χαρακτηρίστηκε ως "παλτό".

Μεταξύ των χιουμοριστικών και κάποιων καυστικών - θα μπορούσαμε να πούμε - σχολίων βρέθηκε κι αυτό του τραγουδιστή Γιώργου Τσαλίκη, ο οποίος φάνηκε αρκετά ενοχλημένος με την Ανθή αφού έγραψε χαρακτηριστικά:

"Τα βύσματα μου την σπάνε. Αν και έχω βαρεθεί τόσα χρόνια να μου την πέφτουν οι υποστηρικτές τους, δεν πρόκειται να τους κάνω τη χάρη να μη μιλάω. Η σιωπή μας τους κάνει δυνατούς και τους υπόλοιπους θύματα. Και δεν θα το κάνω. Την αγάπη μου".

Μετά από λίγο βέβαια συνέχισε γράφοντας: "Όταν βγει Ανθή μου να δεις πίτσα που θα φας..." και έκλεισε τον σχολιασμό του με "Πίσω από κάθε μανούρα υπάρχει μια κουβέντα που γίνεται με Περικλή και Ανθή."

Τσαλίκης για Survivor 4