Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ξεκαθαρίζει τους λόγους που δεν θα παρουσιάσει την Φάρμα

Μιλάει για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ξεκαθαρίζει τους λόγους που δεν θα παρουσιάσει την Φάρμα

Σήμερα, μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεκαθάρισε τους λόγους που δεν θα τον δούμε στην παρουσίαση της Φάρμας.

Ο παρουσιαστής εδώ και αρκετό καιρό δεν είχε ξεκαθαρίσει τον λόγο που αρνήθηκε την πρόταση του Ant1 αλλά σήμερα έκλεισε αυτό το θέμα.

Αυτά δήλωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για την Φάρμα

«Εγώ με τη Φάρμα, τώρα μπορώ να απαντήσω… Θέλω να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 που μου την πρότεινε από την πρώτη στιγμή και με τίμησε με την πρότασή του. Δεν ένιωθα σε φάση να την παρουσιάσω για δικούς μου λόγους, προσωπικούς. Δεν ξέρω ποιος θα την παρουσιάσει, απ’ ότι λένε οι πληροφορίες που φτάνουν στα αυτιά μου θα είναι ο Σάκης Τανιμανίδης.

Με ρωτάνε πολλοί ακροατές και δεν έχω απαντήσει τόσο καιρό για πολύ συγκεκριμένους λόγους από τη στιγμή που έκλεισε πλέον η υπόθεση, πραγματικά θέλω να τα ξαναπώ και τουλάχιστον ξέρετε ότι δεν μιλάει πολύ για τα επαγγελματικά», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και εδώ μπορείτε να δείτε τα πιο δημοφιλή ονόματα για το ριάλιτι.

«Θα ήθελα να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον ΑΝΤ1 για την αγάπη και την εκτίμηση που δείχνει στο πρόσωπό μου που από την πρώτη στιγμή μου το πρότεινε. Αλλά ξαναλέω ότι για πολύ προσωπικούς λόγους δικούς μου δεν μπορούσα να το παρουσιάσω αυτή τη χρονική στιγμή», πρόσθεσε επίσης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

φάρμα

Σάκης Τανιμανίδης: Επίσημα στον Ant1 με τη Φάρμα - «Μου έκανε το κλικ»

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι και επίσημα πια μέλος της οικογένειας του Ant1 και δηλώνει έτοιμος να παρουσιάσει το ριάλιτι επιβίωσης «Φάρμα».

Ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν ο πρώτος καλεσμένος του τηλεοπτικού διδύμου Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας, οι οποίοι έκαναν σήμερα μαζί νέα αρχή στο Πρωινό.

Ο παρουσιαστής μάλιστα, έδωσε την πρώτη του συνέντευξη ως νέο μέλος του Αnt1 αφού όπως δήλωσε και ο ίδιος «Του έκανε του κλικ» αυτό το κανάλι.

Η Φάρμα άλλωστε είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν που του ταιριάζει μιας και μοιάζει με το Survivor το οποίο όπως αποκάλυψε του λείπει.