Αλέξης Γεωργούλης: «Στην οντισιόν του "Είσαι το Ταίρι μου" η Βίκυ παρακαλούσε να με πάρουν»

Αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αλέξης Γεωργούλης: «Στην οντισιόν του

Στην εκπομπή Love it μίλησε το πρωί της Δευτέρας ο Αλέξης Γεωργούλης ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως επιλέχθηκε για τον ρόλο του "Αλέξη" στο Είσαι το Ταίρι μου και την βοήθεια της Βίκυς Σταυροπούλου.

“Με οντισιόν πήρα τον ρόλο στο Είσαι το ταίρι μου. Την είχε κάνει και η Βίκυ Σταυροπούλου την οντισιόν. Εκεί υπάρχει και ένα αστείο γεγονός. Δε γνωριζόμασταν… κάναμε μια σκηνή και κάποια στιγμή φύγανε μέσα για να συζητήσουν. Ήθελα να πάω τουαλέτα και δεν ήξερα που είναι και έφυγα από εκεί που είχαν πάει. Χτυπάω την πόρτα, ανοίγω και βλέπω τη Βίκυ στο πάτωμα, έκανε ότι κάτι είχε χάσει.

Μου λένε “εσύ τώρα τι ήρθες εδώ” τους εξήγησα και έφυγα. Μετά, η ιστορία ήταν πίσω από την πόρτα που η Βίκυ είχε γονατίσει και παρακάλαγε να με πάρουν” είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Γεωργούλης που πριν λίγο καιρό ξεκαθάρισε για τις 25.000 ευρώ.

σταυροπούλου γεωργούλης

Δείτε το απόσπασμα του Αλέξη Γεωργούλη

Συγκλόνισε ο Αλέξης Γεωργούλης για το ατύχημά του - «Μου αφαίρεσαν την...»

Στην εκπομπή Dot μίλησε ο Αλέξης Γεωργούλης και αποκάλυψε πως την περίοδο που βρισκόταν στο Είσαι το Ταίρι μου είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα στο οποίο έχασε την σπλήνα του.

«Δεν έχω σπλήνα από το ατύχημα που είχα με τη μηχανή την πρώτη χρονιά που έγινα επαγγελματίας ηθοποιός και έκανα το “Είσαι το ταίρι μου”. Δεν είναι δύσκολο. Δεν αντιμετώπισα κάτι περίεργο. Ήταν πάρα πολύ σοβαρό το ατύχημα. Μου είχε πει ο γιατρός πως αν δεν είχα τρακάρει κοντά στο ΚΑΤ δεν θα την κάναμε αυτή τη συζήτηση. Ήταν τόσο σοβαρό. Αυτό ήταν το 2000.

Το 2006 είχα και δεύτερο ατύχημα όταν έκανα την Κινούμενη Άμμο. Πάλι με τη μηχανή. Πρόσφατα έσπασα και το πόδι μου. Ήμουν στον Όλυμπο και γλίστρησα από την πλαγιά» είπε ο Αλέξης Γεωργούλης.