Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

Αλέξης Γεωργούλής: Απαντά για τις 25.000 ευρώ - "Δεν περίμενα τέτοιο κράξιμο"

Μίλησε για όλα!

Αλέξης Γεωργούλής: Απαντά για τις 25.000 ευρώ -
News 06.12.2020 19:06
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Ο Αλέξης Γεωργούλης βρέθηκε καλεσμένος στο Dot το απόγευμα της Κυριακής και μίλησε μεταξύ άλλων για τον σάλο που έγινε μετά από δήλωση του για τις 25.000 ευρώ αλλά και για το πως τον σχολιάζει ο κόσμος.

Ο ίδιος δήλωσε: «Όλα αυτά που έχω κάνει σαν Αλέξης και δεν ενόχλησαν ποτέ κανένα, ούτε σχολιάστηκαν, ξαφνικά αυτά ενοχλούν. Λες τι άλλαξε μέσα σε μία ημέρα όταν κάποιος σε εμπιστεύτηκε με την ψήφο του να κάνεις μία δουλειά. Από την πρώτη στιγμή μέχρι σήμερα αυτό συμβαίνει. Δεν περίμενα τέτοιο κράξιμο, περίμενα ότι θα ήταν περισσότερο μετά από σκέψη.

Απορούν γιατί να έχει δύο πόδια ένας άνθρωπος. Είναι σαν να μην καταλαβαίνουμε την ζωή που ζούμε γατί εδώ που ήρθαμε δεν ήρθαμε για να πούμε ότι κάναμε ένα επάγγελμα μία καριέρα και τέλος. Είναι πολύ φυσικό να είσαι ένας πολύπλευρος άνθρωπος. Χρησιμοποίησε αυτές τις πλευρές τότε. Υπηρετώ αυτήν την θέση αλλά κάνω κι άλλα πράγματα, αναπνέω, είμαι άνθρωπος. Η αφέλειά μου είναι ότι πίστευα ότι στην πολιτική υπάρχει λογική. Δεν υπήρξε ποτέ κάποιο επιχείρημα, ούτε εγώ είπα αυτό για τα χρήματα.

Δεν είμαι σε διαμάχη με κανένα, απλά κάποιος έκανε μοντάζ σε μία συζήτηση που είχα κάνει με έναν δημοσιογράφο που κι ο ίδιος είπε ότι δεν είναι δική του η συνέντευξη που ήταν διαδικτυακή. Την επόμενη ημέρα παίχτηκε μέρος της συνέντευξης, που ήταν ακριβώς το αντίθετο από αυτό που λέγαμε. Πικαρίστηκα από τις αντιδράσεις, δεν στενοχωρήθηκα. Η πλειοψηφία των μέσων μου έδωσε την αίσθηση ότι σε βάζουν σε ένα σημείο και σε πυροβολούν χωρίς να έχεις χρόνο να απαντήσεις. Είπα ότι τα 25.000 είναι για έξοδα του γραφείου. Ο μισθός του ευρωβουλευτή είναι δημόσιος, δεν το κρύβω» Εκτός εαυτού ο Γεωργούλης στον αέρα του Έλα χαμογέλα - «Δεν ξέρεις τι λες»

Συγκλόνισε ο Αλέξης Γεωργούλης για το ατύχημά του - «Μου αφαίρεσαν την...»

Στην εκπομπή Dot μίλησε ο Αλέξης Γεωργούλης και αποκάλυψε πως την περίοδο που βρισκόταν στο Είσαι το Ταίρι μου είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα στο οποίο έχασε την σπλήνα του.

«Δεν έχω σπλήνα από το ατύχημα που είχα με τη μηχανή την πρώτη χρονιά που έγινα επαγγελματίας ηθοποιός και έκανα το “Είσαι το ταίρι μου”. Δεν είναι δύσκολο. Δεν αντιμετώπισα κάτι περίεργο. Ήταν πάρα πολύ σοβαρό το ατύχημα. Μου είχε πει ο γιατρός πως αν δεν είχα τρακάρει κοντά στο ΚΑΤ δεν θα την κάναμε αυτή τη συζήτηση. Ήταν τόσο σοβαρό. Αυτό ήταν το 2000.

Το 2006 είχα και δεύτερο ατύχημα όταν έκανα την Κινούμενη Άμμο. Πάλι με τη μηχανή. Πρόσφατα έσπασα και το πόδι μου. Ήμουν στον Όλυμπο και γλίστρησα από την πλαγιά» είπε ο Αλέξης Γεωργούλης ενώ πριν λίγο καιρό ο Αλέξης Γεωργούλης είχε ξεσπάσει και κατά του Γιάννη Σπαλιάρα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έξαλλη η Βάνα Μπάρμπα με τον Γεωργούλη: "Λάθος! Λάθος! Το θεωρώ λάθος!"

Νίκος Μουτσινάς: Τσουχτερό σχόλιο για Γεωργούλη και ψηφοφόρους - "Ποιοι είστε ρε; Σας ψάχνουμε!"

Share