Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είμαι πολύ χαρούμενη, φταίει ο έρωτας»

Η επική αντίδραση της Φαίης Σκορδά όταν είδε τις δηλώσεις της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Είμαι πολύ χαρούμενη, φταίει ο έρωτας»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως τους τελευταίους μήνες είναι πάρα πολύ χαρούμενη και είναι βέβαιη πως γι΄αυτό φταίει ο έρωτάς της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη σχέση της, η οποία προέκυψε πριν από λίγο καιρό και ξεκαθάρισε πως θα μιλήσει για τα επαγγελματικά της, όταν έρθει η ώρα τους.

«Φταίει ο έρωτας. Είμαι πολύ καλά. Τα προσωπικά δόξα τω Θεώ. Καλά περνάμε, επειδή έχουμε και ελεύθερο χρόνο. Προσπαθούμε να τον αξιοποιούμε όμορφα, δημιουργικά, κάνουμε τα σπορ μας. Ευτυχώς έχουμε κοινά ενδιαφέροντα με τον Βασίλη και κάνουμε διάφορα σπορ, ό,τι μπορούμε», είπε αρχικά.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Βασίλης Σταθοκωστόπουλος σχέση

«Επαγγελματικά θα τα πούμε. Όλα στον καιρό τους», συμπλήρωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η αντίδραση της Φαίης Σκορδά στις δηλώσεις της Σπυροπούλου

«Έχουμε Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Μου κάνει εντύπωση που έχουμε Κωνσταντίνα Σπυροπούλου», είπε η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα να της απαντά: «Γιατί; Εχθές μιλούσα μαζί της μισή ώρα στο τηλέφωνο. Παιδιά μας συμπαθεί πολύ η Κωνσταντίνα».

«Στη Χρηστίδου ήταν καλεσμένη, εμείς όμως είχαμε δική μας κάμερα έξω από το στούντιο; Εννοώ δεν έχουμε απόσπασμα από την εκπομπή; Γιατί δεν θέλω να λέμε άλλα και να κάνουμε άλλα», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Όταν βλέπω Survivor μου ανοίγει πάντοτε την όρεξη»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα. Η παρουσιάστρια που ζει έναν όμορφο έρωτα με το σύντροφο της, μίλησε για το Survivor και έκανε αποκαλύψεις για την εκπομπή που φαίνεται πως θα κάνει το Σαββατοκύριακο το πρωί στο Mega.

«Παλεύεις για να επιβιώσεις. Όταν το βλέπω μου ανοίγει πάντοτε την όρεξη. Καταλαβαίνω τι γίνεται. Συμπονώ τους παίκτες ταυτίζομαι μαζί τους. Στις αθλητικές επιδόσεις, είμαι κοντά στην Ανθή Σαλαγκούδη. Έχω καλές αναμνήσεις από το Survivor», είπε για το ριάλιτι επιβίωσης.

Όσον αφορά την εκπομπή στο MEGA: «Γίνονται κάποιες συζητήσεις με εταιρίες παραγωγής ναι. Μου έλειψε λίγο η τηλεόραση. Μου αρέσει η ιδέα του πρωινού χωρίς να είμαι και αρνητική σε άλλα πράγματα. Τον Νίκο Κοκλώνη τον αγαπάω πάρα πολύ αλλά δεν τα έχουμε πει για εκπομπή».