Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τρελά ερωτευμένη εύχεται στον "άντρα της"

Δείτε τη φωτογραφία

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Τρελά ερωτευμένη εύχεται στον

Δεν χρειάζεται κάποιον να γνωρίζει το ζευγάρι Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλη Σταθοκωστόπουλο για να καταλάβει πως είναι τρελά ερωτευμένοι.

Η παρουσιάστρια μετά την αλλαγή του χρόνου, η οποία σίγουρα ήταν από τις πιο ευτυχισμένες της, θέλησε να ευχηθεί στον αγαπημένο της ή όπως τον αποκαλεί "her man" για την ονομαστική του εορτή.

Έτσι με μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, η Κωνσταντίνα σχηματίζει μια καρδούλα με τα χέρια της και γράφει "Happy nameday my man" ,μεταξύ των άλλων, η Κωνσταντίνα έκανε μια ευχή στην τελευταία της φωτογραφία! Τι ζητάει και από ποιον;

Η φωτογραφία με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο

σπυροπουλου σταθοκωστοπουλος γιορτη

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναπολεί τις στιγμές της στο Surviror λίγο πριν την πρεμιέρα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα του Survivor 4, φαίνεται να αναπολεί τις στιγμές από την δική της συμμετοχή στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η παρουσιάστρια είχε συζητηθεί αρκετά όσο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο και μάλιστα της είχαν δώσει και το ψευδώνυμο Queen Dina.

Η Κωνσταντίνα, λοιπόν, λίγο πριν την πρεμιέρα (δείτε εδώ το τρέιλερ) δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον στίβο μάχης και έτσι ευχήθηκε καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες του νέου κύκλου.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Once Survivor always Survivor! Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά».

σπυροπουλου dsurvivor

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: «Στάζει μέλι» η καινούργια τους φωτογραφία

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εδώ και μερικούς μήνες βιώνει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της μιας και δηλώνει φουλ ερωτευμένη με τον αγαπημένο της Βασίλη Σταθοκωστόπουλος και δεν σταματά να δημοσιεύει κοινές τους φωτογραφίες που «στάζουν μέλι».

Η παρουσιάστρια δεν κρύβει πόσο ευτυχισμένη και ερωτευμένη είναι με τον σύντροφο της με τον οποίο μάλιστα συζούν ήδη.

Οι δυο τους φαίνονται να περνούν πιο καλά από ποτέ και είναι συνεχώς αχώριστοι. Η ξανθιά καλλονή δημοσίευσε μια φωτογραφία τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και «λιώσαμε» όλοι!

Η λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε «My ride or die»! Δείτε την παρακάτω:

σταθοκωστοπουλος σπυροπουλου φωτογραφια