Survivor 4: To trailer για το επεισόδιο της Κυριακής 27/12! Ο σκληρός στίβος μάχης και οι πρώτες εικόνες

Ένταση και φωνές από την πρώτη κιόλας μέρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: To trailer για το επεισόδιο της Κυριακής 27/12! Ο σκληρός στίβος μάχης και οι πρώτες εικόνες

Το τηλεοπτικό κοινό αναμένει με ανυπομονησία την πρεμιέρα του Survivor 4, την Κυριακή 27/12, και μόλις πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από τον σκληρό στίβο μάχης.

Με τον Γιώργο Λιανό να καταφτάνει στο νησί με ελικόπτερο, οι «Μαχητές» και οι «Διάσημοι» θα μπουν στα «βαθιά» με το «καλημέρα» καθώς μάχονται σκληρά για το πρώτο έπαθλο του ριάλιτι, στον στίβο μάχης.

Οι 20 παίκτες θα προσπαθήσουν να φτάσουν στο έπαθλο των 100.000 ευρώ με το φετινό Survivor 4 να πραγματοποιείται για τους επόμενους πέντε μήνες στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Γιώργος Λιανός το μεσημέρι της Τετάρτης στην εκπομπή Love it, δήλωσε πως θα παρακολουθήσουμε πολύ σκληρό παιχνίδι και πως τίποτα δεν θα είναι ίδιο με τα προηγούμενα χρόνια. Επίσης, θα έχουμε και τροποποίηση στον τρόπο που αποχωρούν οι παίκτες.

Survivor: Πλακώθηκαν Άννα Μαρία Βέλλη και Κάτια Ταραμπάνκο ακόμα δεν ξεκίνησε το παιχνίδι

Μέσα από ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό, όχι μόνο έγινε γνωστός ο άσχημος καυγάς που είχαν η Άννα Μαρία Βέλλη με την Κάτια Ταραμπάνκο αλλά και το νέο πρόσωπο που θα προστεθεί στην ομάδα των Διάσημων στο Survivor!

Όπως ανέφερε στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας, οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ κακές, βρέχει συνεχώς, έχει υγρασία και οι παίκτες ταλαιπωρούνται πάρα πολύ. Πέρα από αυτό, όμως, ο ανταγωνισμός στην ομάδα των Διάσημων έχει βγει ήδη στην επιφάνεια και έχει οδηγήσει στους πρώτους καβγάδες.

Η Κάτια Ταραμπανκό εκτός από πολύ καλές επιδόσεις που σημειώνει μέχρι στιγμής στο Survivor, ήρθε και σε αντιπαράθεση με την Άννα Μαρία Βέλλη. Οι δύο γυναίκες συγκρούστηκαν και στα πρώτα επεισόδια θα δούμε κλάματα στην παραλία.

Όλο το ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο: