Έγινε μαμά για πρώτη φορά η Αναστασία Καίσαρη

Αυτό το όνομα θα δώσει στο κοριτσάκι της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έγινε μαμά για πρώτη φορά η Αναστασία Καίσαρη

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Αναστασία Καίσαρη και ο αγαπημένος της σύζυγος, Thomas Persey καθώς πριν από αρκετές μέρες, υποδέχθηκαν στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην On time.

Η μικρή πρόκειται να πάρει το όνομα της γιαγιάς της, μητέρας της Αναστασίας, το οποίο είναι το «Χριστιάννα». Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ, η μικρή μοιάζει πολύ στη γιαγιά της.

Αναστασία Καίσαρη παιδί

Η Αναστασία Καίσαρη γέννησε στις 29 Δεκεμβρίου ωστόσο ακόμα, εκείνη και ο σύζυγός της δεν έχουν πάρει κάποια απόφαση για την βάφτιση της κόρης τους, ενώ τα νέα της εγκυμοσύνης της Αναστασίας έγιναν γνωστά το καλοκαίρι που πέρασε.

Βγαλμένη από παραμύθι! Η υπέρτατη γαμήλια τελετή της Καίσαρη που "μάγεψε" με την πλούσια διακόσμηση!

Βγαλμένη από παραμύθι ήταν η υπέρτατη γαμήλια τελετή της Καίσαρη, που "μάγεψε" με την πλούσια διακόσμηση! Όλοι οι καλεσμένοι είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό!

Η κόρη του γνωστού κοσμηματοπώλη Κώστα Καίσαρη, Αναστασία, έδωσε όρκους αιώνιας αγάπης με τον άντρα της ζωής της, τον Βέλγο Τhomas Persy!

H ίδια παντρεύτηκε με καθολικό γάμο το βράδυ της Παρασκευής, ενώ το Σάββατο θέλησε να παντρευτεί και στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό, με ορθόδοξο. Αυτό που προκάλεσε ωστόσο εντυπώσεις, εκτός της υπέρλαμπρης εμφάνισής της, ήταν η δεξίωση αργότερα.

Οι καλεσμένοι, που ξεπέρασαν τους 1300 όπως αποκάλυψε ο πατέρας της στην Τατιάνα Στεφανίδου, διασκέδασαν με τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού όσο και του Ίαν Στρατή, ενώ το πάρτι ξεκίνησε με την μπάντα της Κέρκυρας, και συνέχισε με τα μοντέλα που έκανα πασαρέλα στο διάδρομο δίπλα στους καλεσμένους.

Όπως φαίνεται και από τις εικόνες, ο χώρος ήταν παραμυθένιος, με το ζευγάρι να κάνει ακόμη και "πασαρέλα"σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο που επέλεξε η ίδια η Αναστασία.

γάμος παραμύθι λαμπερός γάμος σούπερ γάμος