Δέσποινα Βανδή: «Συζητάμε διάφορα με την Άννα Βίσση, το χρωστάμε η μια στην άλλη»

Μιλά για τα ταξίδια του My Greece, το J2US αλλά και την συνάντηση με την Άννα Βίσση

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Δέσποινα Βανδή: «Συζητάμε διάφορα με την Άννα Βίσση, το χρωστάμε η μια στην άλλη»

Μετά την ανακοίνωση πως το My Greece θα προβάλλεται πια από την συχνότητα του Mega, η Δέσποινα Βανδή έδωσε μια συνέντευξη στο Πάμε Δανάη και μίλησε για το J2US και την συνάντηση της με την Άννα Βίσση.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως οι πρώτοι της καλεσμένη στην ταξιδιωτική της εκπομπή - εδώ έγινε η ανακοίνωση - θα είναι ο Γιάννης Στάνκογλου και η πολύ καλή της φίλη Παρθένα Χοροζίδου.

“Ανυπομονώ για τα ταξίδια, θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε με το πιο ασφαλή τρόπο. Απολαμβάνουμε την επαφή με τους ντόπιους” δήλωσε χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή.

Όσο για το J2US που θα προσπαθήσει να συνδυάσει με την ταξιδιωτική της εκπομπή αλλά και την Άννα Βίσση σχολιάζει: “Συζητάμε διάφορα με την Άννα. Με πολύ μεγάλη χαρά θα ήθελα να μας συμβεί αυτό, το χρωστάμε η μία στην άλλη άλλωστε. Ήταν μια πολύ ωραία στιγμή, το απολαύσαμε και οι δύο το ίδιο, όπως εσείς. Ήταν καταπληκτικό γιατί είχαμε τρομερή χημεία, χωρίς να έχουμε τη δυνατότητα και τον χρόνο να κάνουμε αρκετές πρόβες. Από το πρώτο λεπτό αισθανθήκαμε πολύ όμορφα μαζί. Ήταν πραγματικά σαν να γνωριζόμαστε χρόνια”

Αυτή είναι η συνέντευξη της Δέσποινας Βανδή

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: «Υπήρχε κόντρα ανάμεσα στην Άννα Βίσση και τη Δέσποινα Βανδή»

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην "επανασύνδεση" της Άννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή, με την ίδια να τονίζει πως στο παρελθόν υπήρχε κόντρα ανάμεσα στις δύο σταρ.

Οι δύο κυρίες έφεραν τα πάνω κάτω στην ελληνική showbiz όταν εμφανίστηκαν μαζί στη σκηνή του J2US βάζοντας τέλος στις φήμες που υπάρχουν εδώ και μία 20ετία για την κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσά τους.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου σήμερα εξήγησε πώς ξεκίνησαν αυτές οι φήμες και τόνισε πως η κόντρα τους, μεταφραζόταν περισσότερο ως ανταγωνισμός.

«Όταν βγήκε η Δέσποινα Βανδή, η Άννα Βίσση έλειπε στο Λονδίνο. Υπήρχε πολλή έντονη ανάγκη να υπάρχει ένα ποπ είδωλο εδώ. Η Δέσποινα είχε όλα τα εφόδια για να το κάνει. Όταν έπρεπε να διαλέξει συνεργάτες, προφανώς διάλεξε τους τοπ. Οι τοπ αυτοί δούλευαν με την Άννα Βίσση. Κάπως έτσι ξεκίνησε μεταξύ της πιάτσας ότι «αυτή τη μιμείται». Δεν την μιμείται, πήρε απλά τους καλύτερους και οι καλύτεροι εκείνη την περίοδο ήταν ελεύθεροι.

Ήταν εξώφυλλο στο Down Town η Δέσποινα Βανδή που έλεγε «Η Άννα Βίσση είναι 30 χρόνια στο τραγούδι κι εγώ δεν είμαι ακόμα 30 χρονών». Αυτό έχει διπλή ανάγνωση: εκείνη είναι μια φτασμένη τραγουδίστρια, εγώ είμαι ακόμα τίποτα, οπότε μη με συγκρίνετε. Ήταν όπως το πάρεις. Εκείνη την εποχή το πήραμε αλλιώς, αλλά η Δέσποινα δεν το είπε έτσι.

Υπήρχε κόντρα. Δηλαδή, αν πήγαινες στην Άννα Βίσση, δεν πήγαινες και στη Δέσποινα Βανδή. Ανταγωνισμός ήταν, αλλά αυτός ο ανταγωνισμός είναι καλός παιδιά. Αυτό έκανε πάρα πολύ καλό και στις ίδιες, όχι μόνο εμπορικά αλλά και καλλιτεχνικά. Προσπαθούσες να κάνεις το παραπάνω».