Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ανανέωσε για τρία χρόνια το συμβόλαιο του με τον ΑΝΤ1

Η επίσημη ανακοίνωση!

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ανανέωσε για τρία χρόνια το συμβόλαιο του με τον ΑΝΤ1
News 26.01.2021 11:32
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Ο ΑΝΤ1 ανανεώνει για 3 χρόνια τη συνεργασία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το κανάλι ανακοίνωσε επίσημα με το παρακάτω δελτίο τύπου αυτό το γεγονός.

Αυτή είναι η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της τηλεόρασης, θα συνεχίσει τη δυνατή πορεία του στον ΑΝΤ1 για ακόμα 3 χρόνια, ακόμη ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε γιατί δεν θα παρουσιάζει την Φάρμα.

Ο επιτυχημένος παρουσιαστής θα πρωταγωνιστήσει, και την επόμενη τριετία, τόσο στην late night ζώνη, όπου κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια, όσο και σε νέες ιδέες στην prime time του καναλιού.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με τη μακρόχρονη εμπειρία, το πάθος και τον επαγγελματισμό του, θα βάλει και πάλι τη σφραγίδα του σε κορυφαία τηλεοπτικά προγράμματα του ΑΝΤ1.

αρναούτογλου

Τι συμβαίνει με τις «Σφήκες» στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

Τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε πως στο The 2 night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου δεν εμφανίζεται η στήλη με τις «Σφήκες» όπου οι καλεσμένοι έδιναν μια mini συνέντευξη και όχι μόνο, πριν συναντήσουν τον Γρηγόρη.

Αυτό συμβαίνει γιατί λόγω των νέων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊου, δεν επιτρέπεται ο συνωστισμός πολλών ατόμων στο πλατό των εκπομπών.

Ωστόσο, το ένα μέλος από τις Σφήκες, η Super Κική ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως η στήλη θα επανέλθει πολύ σύντομα γι'αυτό να μείνουμε συντονισμένοι!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Σε διαπραγματεύσεις με τον ΑΝΤ1 - Συνεχίζει ή φεύγει τελικά;

Οργισμένος ο Αρναούτογλου: «Μην περιμένετε να ρωτήσω τον Πέτρο Κωστόπουλο για την πρώην σύζυγο του»

Share