Γιάννης Βαρδής: «Είχαμε θέματα υγείας με τον μικρό Αντώνη, το κυνηγήσαμε, τρέξαμε»

Όσα αποκάλυψε για τον γιό του

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γιάννης Βαρδής: «Είχαμε θέματα υγείας με τον μικρό Αντώνη, το κυνηγήσαμε, τρέξαμε»

Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε στο σημείο συνάντησης στην ΕΡΤ μαζί με τον Χάρη Βαρθακούρη και αποκάλυψε τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε ο γιος του Αντώνης στην πρώτη καραντίνα.

Ο τραγουδιστής, αποκάλυψε πως τον τελευταίο καιρό έχει μόνο το ρόλο του πατέρα και αυτό γιατί έπρεπε να τρέξει και να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν.

Αυτά αποκάλυψε ο Γιάννης Βαρδής για τον γιό του

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:«Αυτόν τον καιρό έχω τον ρόλο του πατέρα. Επειδή είχαμε διάφορα θέματα υγείας με τον μικρό Αντώνη με στομάχι που τα κυνηγήσαμε και τα τρέξαμε πάρα πολύ και τα ψάξαμε και τώρα είναι όλα μια χαρά, έχω μπει σε αυτόν τον ρόλο, να είμαι στο σπίτι, πριν από το πρώτο lockdown. Ύπνο, άλλαγμα, τάισμα. Ο μικρός είναι πολύ της αγκαλιάς. Συνέχεια λέει μπαμπά αλλά καταλήγει στη μαμά. Έχει γίνει πολύ μαμάκιας τελευταία» Μάλιστα ο τραγουδιστής εδώ και αρκετό καιρό προπονείται από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο ώστε να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor.

βαρδής γιος

Γιάννης Βαρδής: «Η γυναίκα μου είπε να πάω στο Survivor 4! Δεν έχω αποφασίσει»

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο τραγουδιστής υπάρχει περίπτωση να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και να πέσει στους στίβους μάχης.

«Ήμουν αρκετά κοντά για το προηγούμενο. Άρχισα όμως να αγχώνομαι, η κόρη μου ήταν μικρή. Είπα τελικά ότι φοβάμαι να πάω σε αυτό το άγνωστο. Η πρόταση έγινε και φέτος. Κάναμε μια πρώτη κουβέντα, μίλησα με τον Γιώργο Λιανό και μου είπε ότι θα είναι μια εμπειρία. Είναι μια νεκρή περίοδος. Θα πάρεις λεφτά. Μου είπε ότι αν προσέξω πώς θα διαχειριστώ τα νεύρα μου θα περάσω ωραία. Τον εμπιστεύομαι στην κρίση του. Δεν αποκλείεται τίποτα. Μίλησα με τη γυναίκα μου, μου είπε δοκίμασέ το, κάνε το, δες τα όρια σου. Δεν έχω αποφασίσει».