Στην υγειά μας ρε παιδιά: Η Μαντώ, ο Μπίγαλης και ο Δάκης αρνήθηκαν να εμφανιστούν αμισθί

Όσα ανέφεραν για τις αμειβόμενες live εμφανίσεις

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Στην υγειά μας ρε παιδιά: Η Μαντώ, ο Μπίγαλης και ο Δάκης αρνήθηκαν να εμφανιστούν αμισθί

Σύμφωνα με το Happy Day στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, Στην υγεία μας ρε παιδιά που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο, αρνήθηκαν να εμφανιστούν η Μαντώ, ο Μπίγαλης και ο Δάκης.

Η εκπομπή ήταν ένα αφιέρωμα σε τραγούδια περασμένων δεκαετιών με καλεσμένους την Ευτυχία και τον Πασχάλη, ωστόσο οι τρείς παραπάνω τραγουδιστές αρνήθηκαν να εμφανιστούν αμισθί αφού η παραγωγή του αρνήθηκε και να τους δώσει ακόμα και ένα μικρό πόσο όπως έχει υπογραφεί από το Πανελλήνιο Σωματείο Ελλήνων τραγουδιστών για κάθε live εμφάνιση.

Ο Κώστας Μπίγαλης μίλησε στο Happy Day και είπε: «Δεν ήταν μόνο η εκπομπή του Παπαδόπουλου, ήταν και από άλλες εκπομπές. Και από αλλά κανάλια. Τους εξηγώ ευγενικά ότι υπάρχει αυτό το θέμα, γιατί αυτό είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Να υπάρχει στοιχειώδης αμοιβή. Ελπίζω αυτό να γίνει συλλογικά και να στηρίξουν την απόφαση του Σωματείου και να σεβαστούν την υπογραφή τους». Μάλιστα πριν λίγο καιρό το twitter "έκραξε" άσχημα την εκπομπή.

στην υγειά μας

Με τη σειρά της Μαντώ τόνισε: «Δεν συμφώνησαν να δώσουν αμοιβές, κάτι το οποίο έχουμε προσυπογράψει οι περισσότεροι τραγουδιστές. Απαιτούμε την αμοιβή, που θα έπρεπε να είναι αυτονόητη να υπάρχει. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να εργαστούμε σε μία οποιαδήποτε εκπομπή, διότι όχι έχω πει και σε άλλες εκπομπές. Απλά έφτασε ο κόσμος στο χτένι».

Τέλος και ο Δάκης, επεσήμανε πως όταν πηγαίνει να τραγουδήσει σε μία εκπομπή που διαρκεί 9 ώρες, θα πρέπει να πληρωθεί. «Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που δεν πληρώνει τους τραγουδιστές. Γιατί να μην πληρωθούμε ένα συμβολικό ποσό;» είπε, μεταξύ άλλων.

"Φωτιά" στον ΣΚΑΙ τα νούμερα τηλεθέασης του Σπύρου Παπαδόπουλου

Ευχάριστα είναι τα νέα που "έσκασαν" για τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την εκπομπή του στον ΣΚΑΙ. Τι νούμερα τηλεθέασης σημείωσε το βράδυ του Σαββάτου 09/01;

Δείτε αναλυτικά όλα τα ποσοστά στο Athensmagazine.gr