Ιωάννα Μπούκη: «Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου»

Η σύζυγος του Αντώνη Σρόιτερ αποκαλύπτει το πρόβλημα υγείας του μωρού τους

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ιωάννα Μπούκη: «Ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου»

Η Ιωάννα Μπούκη μίλησε στη κάμερα του Happy Day και αποκάλυψε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής της, όταν γέννησε το δεύτερο παιδί της και χρειάστηκε να μείνει στην εντατική νεογνών.

Αυτά δήλωσε η Ιωάννα Μπούκη για το παιδί της

«Ήταν ότι πιο δύσκολο έχω περάσει στη ζωή μου. Ήταν μια περίοδος χαράς επειδή είχα γεννήσει το δεύτερο παιδί μου, ήταν 16 ημερών και κόλλησε έναν ιό. Έναν ιό που δεν τον γνώριζαν στην Ελλάδα, δεν τον ήξερε κανείς. Το μωρό κάθε μέρα ανέβαζε πυρετό. 37 πυρετό για βρέφος 16 ημερών ήταν κάτι πολύ ανησυχητικό. Πήγαμε στο νοσοκομείο, περνούσαν οι μέρες και δεν έβρισκαν τι είχε το παιδί. Μέχρι που μπήκε στην εντατική νεογνών για σχεδόν δύο μήνες», είπε αρχικά η σύζυγος του Αντώνη Σρόιτερ ο οποίος πριν λίγες μέρες περπάτησε πάνω σε γυαλιά.

«Ήταν μια δύσκολη περίοδος, νομίζω ότι ήμουν ζωντανή νεκρή, όπως θα ήταν και κάθε μητέρα. Πέρασα πάρα πολλές ψυχολογικές διακυμάνσεις εκείνη την περίοδο. Νεύρα, στεναχώρια, αναρωτιόμουν αν έφταιγα εγώ», πρόσθεσε επίσης η Ιωάννα Μπούκη.

σρόιτερ μπούκη παιδί

Happy Day: Ξέσπασαν σε κλάματα Σρόιτερ - Μπούκη! Τι συνέβη;

Σε κλάματα ξέσπασαν ο Αντώνης Σρόιτερ και η Ιωάννα Μπούκη στο πλατό του Happy Day όταν δέχθηκαν μια ερώτηση που τις δυο κόρες τους η οποία τους έκανε να συγκινηθούν πολύ.

Καλεσμένος στην πρεμιέρα του Happy Day βρέθηκε ο Αντώνης Σρόιτερ, το πρωί της Δευτέρας, απέναντι από την Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που λάμβανε από τις δυο κορούλες του. Έτσι, στο κλείσιμο της παρουσίας στο πλατό, μια ερώτηση ήταν αρκετή να προκαλέσει μια γλυκιά αμηχανία στον Αντώνη Σρόιτερ.

«Μπαμπά, το ξέρεις ότι σε αγαπάμε πολύ;» σημείωσαν οι δυο κορούλες του γνωστού δημοσιογράφου και άνκορμαν του ALPHA.

μπούκη σρόιτερ

«Το ξέρω, το ξέρουν και δεν χρειάζεται καν να το λέμε» αποκρίθηκε, αμέσως, ο Αντώνης Σρόιτερ με την παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής να σπεύδει να ευχαριστήσει για την παρουσία στο πλατό την γοητευτική σύζυγο του, Ιωάννα Μπούκη.

Η Ιωάννα Μπούκη, η οποία δεν κατόρθωσε να κρύψει τη συγκίνηση της για την ιδιαίτερη αυτή συνέντευξη από τις… κόρες της στον σύζυγο της.