Σταματίνα Τσιμτσιλη: «Ο γιός μου ζηλεύει τις κόρες μου και θέλει να κάνει κάτι καλλιτεχνικό»

Του έδωσε την λύση!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλη: «Ο γιός μου ζηλεύει τις κόρες μου και θέλει να κάνει κάτι καλλιτεχνικό»

Στο Happy Day το πρωί της Τρίτης και αφού είχε προβληθεί ένα βίντεο με έναν μπαμπά και μια κόρη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε τι κάνει ο δικός της γιός.

Αυτά αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον γιο της

«Ο Γιάννης βλέπει τα κορίτσια που παίζουν πιάνο και ζηλεύει και μου λέει “να σου παίξω και εγώ κάτι”. Του απαντάω παίξε μου το “σ’ αγαπώ μαμά” και αρχίζει “σ’ αγαπώ μαμά, σ’ αγαπώ μαμά, σ’ αγαπώ μαμά”. Είναι πολύ γλυκούλης και νομίζει ότι παίζει ένα τραγούδι».

«Στο μυαλό του μπορεί να παίζει ολόκληρη συναυλία», είπε ο συνεργάτης της παρουσιάστριας και εκείνη απάντησε με χιούμορ: «Νομίζει ότι είναι ο Μπετόβεν». Στην εκπομπή της, πολλές φορές έχει κάνει διάφορες γλυκές αποκαλύψεις για το πως περνάνε στο σπίτι.

σταματίνα γιος

Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Ο Θέμης θέλει πολύ ένα τέταρτο παιδάκι"

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Direct στον ALPHA, με παρουσιαστή τον Τάκη Χατζή. Η επιτυχημένη παρουσιάστρια σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και την σχέση με τους συνεργάτες της στο Happy Day.

Η ίδια, αποκάλυψε ποια είναι τα σχέδιά της για το μέλλον, ποιο όνειρο ζωής έχει στο μυαλό της να πραγματοποιήσει με την πρώτη ευκαιρία που θα βρει, αλλά και τι είναι αυτό που την εκνευρίζει στον σύζυγό της Θέμη Σοφό. Σκέφτεται να αποκτήσουν ένα τέταρτο παιδάκι;

«Με τον Δήμο άρχισα να τα πηγαίνω καλά όταν σταμάτησα να παρεξηγώ αυτά που μου λέει, όταν κατάλαβα ότι αυτό είναι το στυλ του... Στην πορεία των χρόνων βρήκα και τα κουμπιά του και το πως να ανεβοκατεβάζω το volume. Δε σου κρύβω όμως ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να σε βγάλει εύκολα έξω από τα ρούχα σου» ανέφερε αρχικά για τον Δήμο Βερύκιο και συνέχισε μιλώντας για τους υπόλοιπους συνεργάτες της, «Με τον Παπανώτα, όσο καυστικός κι αν είναι, είναι ένας άνθρωπος που αναγνωρίζω την ευφυία του, το χιούμορ του... Έχουμε χημεία. Το ίδιο και με την Τίνα αλλά και τον Κώστα. Με την Τίνα πλέον επικοινωνούμε με τα μάτια».

Η παρουσιάστρια του Happy Day επίσης, δεν δίστασε και αναφέρθηκε και στον σύζυγό της και την επιθυμία του να αποκτήσουν ακόμη ένα παιδί.

Να σημειώσουμε πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή, έχει μεγάλη αδυναμία στις 2 κόρες της και στο γιο της, που είναι ο μικρός της οικογένειας.

σταματίνα τσιμτσιλή παιδί

«Ο Θέμης θέλει πολύ ένα τέταρτο παιδάκι. Εγώ σε αυτή τη φάση όχι, δε μπορώ και σωματικά... Δε λέω όχι, σε τρία χρόνια μπορεί...» ενώ στη συνέχεια απάντησε στην ερώτηση για το αν θα τον ακολουθούσε σε μια ενδεχόμενη μετακόμιση σε κάποια χώρα του εξωτερικού, «Οικογένεια εξ αποστάσεως δύσκολα κρατάς. Σε μια τέτοια περίπτωση θα βρίσκαμε έναν τρόπο. Θα πήγαινα λογικά μαζί του»

Τι την τσαντίζει στον σύζυγό της; «Με τσαντίζει όταν τον παίρνω τηλέφωνο και τον ρωτάω που είναι, μου λέει στο δρόμο και μετά από μια ώρα ξαναπαίρνω και είναι ακόμα στο γραφείο».