Έκλεισε συμφωνία με τον Νίκο Κοκλώνη ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Το ανακοίνωσε ο παρουσιαστής με ένα βίντεο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκλεισε συμφωνία με τον Νίκο Κοκλώνη ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Μόλις πριν από λίγα λεπτά, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκλεισε συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής του.

Ο Νίκος Κοκλώνης είχε κάνει πρόταση στον παρουσιαστή στον αέρα του J2US και όπως είδαμε, τελικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε θετικά.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό το πρόγραμμα το οποίο πρόκειται να παρουσιάσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ούτε και το κανάλι για το οποίο προορίζεται.

Ανδρέας Μικρούτσικος Νίκος Κοκλώνης

Με μεγάλη μου χαρά, θέλω να σας ανακοινώσω ότι στην οικογένεια της Βarkingwell ανήκει πλέον ο Ανδρέας Μικρούτσικος! είπε ο Νίκος με τον Ανδρέα να επιβεβαιώνει και να ευχαριστεί!

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Επίθεση" στην παραγωγή του Big Brother - «Μη με αναγκάζεις να...»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη, και έκανε μια απίστευτη "επίθεση" στο Big Brother αποκαλύπτοντας μια σειρά από λάθη που έκανε η παραγωγή και δεν επέτρεψαν στο reality να κρατήσει τα ψηλά νούμερα τηλεθέασης με τα οποία ξεκίνησε.

Λίγες ημέρες μετά τον μεγάλο τελικό όπου η Άννα Μαρία βγήκε νικήτρια και οι πανηγυρισμοί της ήταν έξαλλοι, ο παρουσιαστής μίλησε έξω από τα δόντια.

«Οι παίκτες χειραγωγούσαν με τον τρόπο τους την παραγωγή και η παραγωγή κατά κάποιο τρόπο το αποτέλεσμα. Μου έλεγαν «μην τον πειράξεις αυτόν γιατί είναι έτοιμος να φύγει». Κάποιοι ήταν στο απυρόβλητο και κάποιοι στη σκιά.

Εγώ ζητάω από τον πρώτο μήνα κάποιους παίκτες να τους κάνω το μπλε δωμάτιο, διότι όντας χαμηλότονοι δεν θα έβγαιναν όταν υπήρχαν μερικοί οι οποίοι ήταν εκρηκτικοί. «Δώστε μου τη δυνατότητα να μιλήσω στον Ζακ». Την πήρα ένα μήνα πριν τελειώσει το παιχνίδι. Ζητούσα να μιλήσω στον Ζακ και στον κάθε Ζακ για να αναδειχθεί.

Δεν είναι το Big Brother ένα παιχνίδι πολέμου, είναι συνύπαρξης, δεν θέλουμε μόνο μαχητές και συγκρούσεις. Η πρώτη παρατήρηση όταν έκλεισα με την παραγωγή ήταν μην πάει το πράγμα σε συγκρούσεις. Η σύγκρουση με το καλημέρα είναι σαν να μη συμβαίνει.

Μη με αναγκάζεις να ανοίξω το στόμα μου! Είναι ένα πράγμα που αυτολογοκρίθηκε, αυτοφρεναρίστηκε. Έχεις μια επιτυχία στο χέρι, ξεκινάς με 35% και με χαρακτήρες που μπορούν να δημιουργήσουν ιστορία κι εσύ πας και βάζει βαζελίνη στα χέρια σου για να σου γλιστρήσει η επιτυχία».