Φαίη Ξυλά για Γιώργο Κιμούλη: «Ήταν ίσως η χειρότερη και πιο ψυχοφθόρα συνεργασία μου»

Αποκάλυψε τι συνέβη στη θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστούσαν

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Φαίη Ξυλά για Γιώργο Κιμούλη: «Ήταν ίσως η χειρότερη και πιο ψυχοφθόρα συνεργασία μου»

Η ηθοποιός Φαίη Ξυλά μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε για στον Γιάννη Πουλόπουλο και αποκάλυψε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνεργάστηκε με τον Γιώργο Κιμούλη.

Πιο συγκεκριμένα η ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε στην ίδια θεατρική παράσταση για την οποία μίλησε η Κατερίνα Γερονικολού, τόνισε: «Ήταν από τις δύσκολες και ίσως η χειρότερη συνεργασία μου με τον Γιώργο Κιμούλη. Αλλά από εκεί και πέρα έβαλα τα όριά μου, με αποτέλεσμα βέβαια να έχουμε μια συνεργασία όπου δεν υπήρχε καμία επαφή, δεν μιλούσαμε μεταξύ μας. Διεκπεραιώθηκε η συνεργασία πολύ δύσκολα και φυσικά ψυχοφθόρα γιατί δεν είναι ευχάριστες αυτού του είδους οι συνεργασίες», είπε αρχικά η Φαίη Ξυλά.

«Από εκεί και πέρα θεωρώ απαράδεκτο οποιοσδήποτε κι εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι και δεν το ανέχομαι να εκμεταλλεύεται τη θέση του ως σκηνοθέτης ή ως θιασάρχης. Αν η κοπέλα δέχτηκε σωματική βία ή λεκτική ή όλα αυτά που περιγράφει, πραγματικά είναι καταδικαστέο», πρόσθεσε επίσης η Φαίη Ξυλά.

Oι δηλώσεις της Φαίης Ξυλά για τον Γιώργο Κιμούλη

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Επικοινώνησα με τη Ζέτα Δούκα, θα βγουν κι άλλες καταγγελίες εναντίον του Κιμούλη»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τετάρτης στο Happy Day αποκάλυψε την επικοινωνία της με τη Ζέτα Δούκα μετά της καταγγελία της δεύτερης για λεκτική και σωματική βία από τον Γιώργο Κιμούλη.

Η παρουσιάστρια κάλεσε την ηθοποιό στο τηλέφωνο και είναι βέβαιη πως θα γίνουν και νέες καταγγελίες εις βάρος του ηθοποιού.

«Εγώ προσωπικά επικοινώνησα με την ίδια τη Ζέτα λίγο μετά, η οποία προς το παρόν κρατά μια στάση σιωπής και αναμονής γιατί είναι σίγουρη ότι θα βγουν και άλλες καταγγελίες εναντίον του Γιώργου Κιμούλη» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.