Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δεν συνέχισα στον ΣΚΑΙ γιατί φταίει η Τουρκοκρατία»

Τι δηλώνει για την νέα συνεργασία του με τον Νίκο Κοκλώνη

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δεν συνέχισα στον ΣΚΑΙ γιατί φταίει η Τουρκοκρατία»

Εδώ και λίγες μέρες ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανήκει στην εταιρία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη και έχει αποχωρήσει από τον σταθμό του ΣΚΑΙ.

Ο Νίκος Κοκλώνης εδώ και καιρό ήθελε στην ομάδα του τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τελικά η συμφωνία έκλεισε. Ο παραγωγός και παρουσιαστής έκανε την ανακοίνωση μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

«Με μεγάλη μου χαρά, θέλω να σας ανακοινώσω ότι στην οικογένεια της Βarkingwell ανήκει πλέον ο Ανδρέας Μικρούτσικος!» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Αργότερα η εκπομπή Ευτυχείτε συνάντησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο ο οποίος επιβεβαίωσε τα όσα είπε ο παραγωγός κάνοντας κι ένα σχόλιο σχετικά με την αποχώρηση του από τον ΣΚΑΙ.

«Δεν συνέχισα στον ΣΚΑΙ γιατί φταίει η... Τουρκοκρατία».

Ανδρέας Μικρούτσικος: "Επίθεση" στην παραγωγή του Big Brother και στον ΣΚΑΙ - «Μη με αναγκάζεις να...»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη, και έκανε μια απίστευτη "επίθεση" στο Big Brother αποκαλύπτοντας μια σειρά από λάθη που έκανε η παραγωγή και δεν επέτρεψαν στο reality να κρατήσει τα ψηλά νούμερα τηλεθέασης με τα οποία ξεκίνησε.

Λίγες ημέρες μετά τον μεγάλο τελικό όπου η Άννα Μαρία βγήκε νικήτρια και οι πανηγυρισμοί της ήταν έξαλλοι, ο παρουσιαστής μίλησε έξω από τα δόντια.

«Οι παίκτες χειραγωγούσαν με τον τρόπο τους την παραγωγή και η παραγωγή κατά κάποιο τρόπο το αποτέλεσμα. Μου έλεγαν «μην τον πειράξεις αυτόν γιατί είναι έτοιμος να φύγει». Κάποιοι ήταν στο απυρόβλητο και κάποιοι στη σκιά.

Εγώ ζητάω από τον πρώτο μήνα κάποιους παίκτες να τους κάνω το μπλε δωμάτιο, διότι όντας χαμηλότονοι δεν θα έβγαιναν όταν υπήρχαν μερικοί οι οποίοι ήταν εκρηκτικοί. «Δώστε μου τη δυνατότητα να μιλήσω στον Ζακ». Την πήρα ένα μήνα πριν τελειώσει το παιχνίδι. Ζητούσα να μιλήσω στον Ζακ και στον κάθε Ζακ για να αναδειχθεί.

Δεν είναι το Big Brother ένα παιχνίδι πολέμου, είναι συνύπαρξης, δεν θέλουμε μόνο μαχητές και συγκρούσεις. Η πρώτη παρατήρηση όταν έκλεισα με την παραγωγή ήταν μην πάει το πράγμα σε συγκρούσεις. Η σύγκρουση με το καλημέρα είναι σαν να μη συμβαίνει.

Μη με αναγκάζεις να ανοίξω το στόμα μου! Είναι ένα πράγμα που αυτολογοκρίθηκε, αυτοφρεναρίστηκε. Έχεις μια επιτυχία στο χέρι, ξεκινάς με 35% και με χαρακτήρες που μπορούν να δημιουργήσουν ιστορία κι εσύ πας και βάζει βαζελίνη στα χέρια σου για να σου γλιστρήσει η επιτυχία».