Μαρία Σολωμού: «Τα προσωπικά μου ανήκουν σε εμένα, έχει τελειώσει αυτό το παιχνιδάκι»

Δεν θέλει να ξανά απασχολήσει για τα προσωπικά της

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Μαρία Σολωμού: «Τα προσωπικά μου ανήκουν σε εμένα, έχει τελειώσει αυτό το παιχνιδάκι»

Η ηθοποιός Μαρία Σολωμού μίλησε στον Real Fm και δήλωσε πως πλέον δεν έχει σκοπό να αποκαλύπτει την προσωπική της ζωή μιας και έχει φύγει από αυτή τη «φάση»

Όταν η ηθοποιός ρωτήθηκε για τις δύο σχέσεις τις που ήταν γνωστές στο ευρύ κοινό, τον Μάριο Αθανασίου και τον Πάνο Μουζουράκη απάντησε:

Οι δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου

«Πάντως, τώρα πιστεύω ότι, αν θες, κρύβεσαι. Και πια είμαι σε αυτήν την κατάσταση. Τα προσωπικά μου ανήκουν σε εμένα. Έχει τελειώσει αυτό το παιχνιδάκι. Δεν μπορεί να με προσδιορίζει μια συγκεκριμένη εικόνα. Δεν είμαι μέρος ενός ζευγαριού και δεν ορίζομαι από αυτό», είπε στην Real Life ενώ πρόσφατα η ηθοποιός ξέσπασε σε κλάματα στην εκπομπή Roomies.

μαρία σολωμού

Μαρία Σολωμού: Η σπάνια εξομολόγηση για τον Μάριο Αθανασίου - «Όταν χωρίζεις βιώνεις πένθος»

Η Μαρία Σολωμού μίλησε χθες βράδυ στην εκπομπή Mega Stories και δε δίστασε να κάνει μία σπάνια εξομολόγηση για τον χωρισμό της με τον Μάριο Αθανασίου. Μάλιστα, η ηθοποιός εξήγησε πως κάθε φορά που χωρίζει κανείς βιώνει ένα πένθος.

Το ζευγάρι διατηρεί μέχρι και σήμερα άριστες σχέσεις και φροντίζουν να συνεννοούνται άριστα για τον γιο τους, Νικόλα. Μάλιστα όπως εξήγησε η ηθοποιός, ο γιος της μένει με τον μπαμπά του.

«Όταν χωρίζεις βιώνεις κάποιο πένθος. Όταν χωρίσαμε το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν πως θα το πω στο παιδί. Ήταν δυο χρονών. Ο Νικόλας είχε φοβερή αδυναμία στον Μάριο. Το βράδυ ήθελε τον μπαμπά του.

Τη μέρα που μετακόμισε ο Μάριος, το βράδυ πήδηξε από το κρεβατάκι του και ήρθε και έπεσε στη θέση του πατέρα του. Εγώ έμεινα ακούνητη, έκανα ότι κοιμάμαι. Και λέω τώρα τι να κάνω; Τι είναι σωστό; Δεν αναρωτήθηκε ποτέ. Δεν ξέρω αν ήταν λάθος μου. Δε μπορούσα να του εξηγήσω πως έχουμε χωρίσει. Αλλά κάπως δεν χρειάστηκε. Ήξερε.

Κάναμε πλάκα με τον Μάριο… Ο Μάριος έκανε άλλα δυο παιδιά. Και κάποια στιγμή εγώ έλεγα ότι κάποια στιγμή θα πει “γιατί ο μπαμπάς μου ζει με τις δύο αδερφές μου;”. Ο Μάριος τον ήθελε. Ήθελε και τα τρία παιδιά του μαζί. Ο Μάριος μένει στο ίδιο σπίτι. Έφυγα εγώ για να μην αλλάξει ο Νικόλας δωμάτιο.

Με τον Μάριο είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι και ουσιαστικά δεν ταιριάξαμε ποτέ. Κάναμε το εξής. Όσο μένει μαζί μου αποφασίζω εγώ, όσο μένει με τον πατέρα του αποφασίζει εκείνος. Όλο αυτό κούμπωσε. Μου λείπει πολύ τώρα. Δεν ήθελα ποτέ άλλο παιδί. Αυτό το παιδί μου λείπει», είπε η ηθοποιός.