Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Σολωμού στο Roomies

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Σολωμού στο Roomies

Σε κλάματα ξέσπασε η Μαρία Σολωμού στην διάρκεια της εκπομπής της στο MEGA «Roomies» καθώς ένα τραγούδι της συγκίνησε πολύ.

Η αποψινή καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνα Ζαρίφη, της Ντορέττα Παπαδημητρίου και της Μαρία Σολωμού ήταν η Ελένη Δήμου.

Η γνωστή τραγουδίστρια συζητούσε με τις τρεις παρουσιάστριες για το όνειρο που είχε μικρότερη να φύγει στο εξωτερικό.

Λίγο αργότερα, η Ελένη Δήμου τραγούδησε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και ένα τραγούδι που ερμήνευσε ήταν ο λόγος που η Μαρία Σολωμού λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα.

Το «Προσωπικά» φαίνεται να είναι ένα τραγούδι που αγαπά πολύ η ηθοποιός και για αυτό συγκινήθηκε αρκετά. Μεταξύ των άλλων, η Μαρία Σολωμού πριν λίγες μέρες έκανε μια αφοπλιστική δήλωση για το εμβόλιο του κορωνοϊού.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα

Εξελίξεις με Σολωμού - Παπαδημητρίου - Ζαρίφη στο MEGA

Εξελίξεις έχουμε όσον αφορά τη νέα εκπομπή του MEGA, με τίτλο "Roomies", που παρουσιάζει η τριάδα "φωτιά", Ντορέττα Παπαδημητρίου, Κατερίνα Ζαρίφη και Μαρία Σολωμού. Τις εξελίξεις μάλιστα αυτές θα σας μεταφέρω μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr.

Το κανάλι σύμφωνα με τις πληροφορίες μου πιστεύει πολύ στις 3 ηθοποιούς, καθώς είναι αγαπητές στον κόσμο. Μπορεί η μεσημεριανή εκπομπή να μην πηγαίνει καλά σε νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο μπορεί να φταίει που είναι μαγνητοσκοπημένη. Για το λόγο αυτό σκέφτονται το ενδεχόμενο της... μετακίνησης.

Σολωμού Παπαδημητρίου  Ζαρίφη Roomies MEGA

Όπως λοιπόν με πληροφόρησε πρόσωπο από το κανάλι,στο τραπέζι των συζητήσεων έχει πέσει το ενδεχόμενο οι Roomies να αλλάξουν ώρα προβολής, συγκεκριμένα να μεταφερθούν στην πρωινή ζώνη του μεγάλου καναλιού και να είναι και live.

Ο ανταγωνισμός είναι ήδη μεγάλος και θα γίνει ακόμη πιο πολύ μόλις ξεκινήσει στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΙ και η Αντελίνα Βαρθακούρη με τον σύζυγό της, Χάρη οι οποίοι ήδη έχουν ξεκινήσει τα δοκιμαστικά για να βρουν τους συνεργάτες τους.

Ακόμη ωστόσο, δεν έχει παρθεί κάποια σίγουρη απόφαση, οι συζητήσεις όμως είναι εντατικές. Αν βέβαια, προχωρήσει η απόφαση αυτή, να πω πως θα δούμε την αλλαγή αυτή στις οθόνες μας στις αρχές του Γενάρη.