Πιο απόλυτη από ποτέ η Μαρία Σολωμού - «Είμαι παρά πολύ αρνητική για το εμβόλιο για 1.500 λόγους!»

Αρνείται να το κάνει

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πιο απόλυτη από ποτέ η Μαρία Σολωμού - «Είμαι παρά πολύ αρνητική για το εμβόλιο για 1.500 λόγους!»

Το πρωί της Τρίτης η Μαρία Σολωμού μίλησε στη κάμερα του Ευτυχείτε και ξέσπασε κατά το εμβόλιο του κορωνοϊού, το οποίο αρνείται κατηγορηματικά να το κάνει.

Η επιτυχημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στις Roomies, στα φετινά Χριστούγεννα αλλά και στην άρνηση της για το εμβόλιο του κορωνοϊού.

Η Μαρία Σολωμού είπε χαρακτηριστικά: «Μου αρέσει στην εκπομπή όταν θάβουμε η μία την άλλη, όπως στο Big Brother. Δεν έχω να πω κάτι για τα σενάρια που θέλουν να αλλάζουν πρόσωπα στην εκπομπή. Δεν έχω καταλάβει πώς θα περάσω τα Χριστούγεννα φέτος. Θέλω να κάνω Πρωτοχρονιά με τον γιο μου και τον μπαμπά του. Πώς θα γίνει;

Όχι, δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα κάνουν τον εμβόλιο. Είμαι πάρα πολύ αρνητική για 1.500 λόγους που δεν θα τους πω. Πρέπει να εμβολιαστούν οι άνθρωποι από μια ηλικία και πάνω που είναι ευπαθείς ομάδες και κινδυνεύουν» κατέληξε λέγοντας η Μαρία Σολωμού η οποία εξομολογήθηκε κάτι σπάνιο για τον Μάριο Αθανασίου.

Δείτε παρακάτω το βίντεο

Μαρία Σολωμού: Έξαλλη μέσα στο αυτοκίνητο της - "Πάθαινα παροξυσμούς"

Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει χειρότερα η μέρα για την Μαρία Σολωμού αφού ένα άτυχο σκηνικό την έκανε έξαλλη μέσα στο αυτοκίνητο της. Η ίδια μέσα από τα insta stories της περιέγραψε το δύσκολο πρωινό.

Πιο συγκεκριμένα η ηθοποιός μπαίνοντας μέσα στο αυτοκίνητό της έχασε τα κλειδιά! Ναι, καλά ακούσατε, αφού είχε μπει τα έχασε με αποτέλεσμα να ρωτάει περαστικούς αν τα έχουν δει. Μέσα από τα χιουμοριστικά βίντεο της η Μαρία Σολωμού μας δείχνει πως κακές μέρες έχουμε όλοι μας!

“Δε ξέρω για εσάς εμένα αυτή η εβδομάδα έχει μπει πολύ στραβά. Καμία συνεννόηση, μούντζα… Higlight της ημέρας ήταν ότι έχασα τα κλειδιά του αυτοκινήτου ούσα μέσα στο αμάξι όμως. Που δημιουργεί κάποιες απορίες, πως μπήκε η κοπέλα μέσα, πως άνοιξε αν δεν έχει κλειδιά;

Αυτό το ανέκδοτο κράτησε 20 λεπτά, με εμένα να παθαίνω πάρα πολλούς έντονους παροξυσμούς στη μέση του δρόμου. Να ρωτάω ακόμα και στα μαγαζιά τριγύρω αν έχουν δει τα κλειδιά μου. Τα βρήκα μετά από είκοσι λεπτά, ήταν στον πάτο μιας διπλής σακούλας από το super market. Είχαν πέσει στο ενδιάμεσο. Δεν πάμε καλά…” είπε η ηθοποιός. Στο μεταξύ πριν λίγο καιρό η ηθοποιός έγινε έξαλλη με την δήλωση του Καβατζίκη - "Έχω πει εγώ οτι..."