Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν γνωρίζω προσωπικά τον κύριο Κιμούλη, καλό είναι να ακούγονται και οι δύο πλευρές»

Η τοποθέτηση της παρουσιάστριας μέσα από το Love It

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν γνωρίζω προσωπικά τον κύριο Κιμούλη, καλό είναι να ακούγονται και οι δύο πλευρές»

Η Ιωάννα Μαλέσκου τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή της Love it για την καταγγελία της Ζέτας Δούκας προς τον Γιώργο Κιμούλη.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μη γνωρίζοντας προσωπικά τον Γιώργο Κιμούλη δήλωσε:

“Αισθάνθηκα αμηχανία παρακολουθώντας μια γυναίκα να μιλά και να μοιράζεται ένα τέτοιο συμβάν… Για θέματα τόσο σημαντικά που μπορούν σε χαράξουν και να σε στιγματίσουν… στην περίπτωση της Ζέτας Δούκα που είναι μια γυναίκα που δεν έχει δώσει δικαιώματα, είναι μια γυναίκα που δε διστάζει να μοιράζεται τις εμπειρίες της με τον κόσμο και να δίνει δύναμη στις γυναίκες.

Μη γνωρίζοντας προσωπικά τον κύριο Κιμούλη είμαι αρκετά επιφυλακτική, πάντοτε είναι καλό να ακούγονται οι δυο πλευρές… Δε μπορούμε να γνωρίζουμε τι έχει συμβεί, βλέποντας όμως έναν άνθρωπο να μιλά και να λυγίζει… Σε καμία περίπτωση είναι καταδικαστέο και κατακριτέο για οποιονδήποτε άνθρωπο να βιώνει οποιαδήποτε μορφή βίας”

Στο πλευρό του Κιμούλη η Μάρα Δαρμουσλή - «Η συνεργασία μας ήταν άψογη»

Η Μάρα Δαρμουσλή υποστήριξε δημόσια τον Γιώργο Κιμούλη και μάλιστα ανέφερε πως η συνεργασία τους υπήρξε άψογη και με αμοιβαίο θαυμασμό.

Η Ζέτα Δούκα μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αποκάλυψε την σωματική και λεκτική βία που δέχτηκε από τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Έπειτα, ακολούθησαν οι καταγγελίες της Κατερίνας Γερονικολού αλλά και της Ευδοκίας Ρουμελιώτη ενώ ο μόνος μέχρι στιγμής που τον έχει υποστηρίξει είναι ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Θέση στο όλο ζήτημα πήρε και η Μάρα Δαρμουσλή η οποία τον στήριξε δημόσια καθώς αναφέρθηκε στην εξαιρετική συνεργασία που είχαν στο θέατρο.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός είπε: «Δεν αναζητώ τη δημοσιότητα, παρά τα μηνύματα και τηλεφωνήματα που έλαβα ούσα στη λίστα γυναικών συνεργάτιδων του κ.Κιμούλη. Σύμφωνα με την επικαιρότητα, συνάδελφοι ανοίγουν και περνούν μια "πόρτα", η καθεμία τη δική της, όπου αντιμετωπίζουν, πέραν όλων των άλλων, το λαϊκό δικαστήριο με την ταμπέλα "τα ήθελε και τα 'παθε".

Το ξέρω, γιατί το έχω ζήσει στο εξωτερικό, το κατήγγειλα και ακολούθησαν οι έννομες διαδικασίες.

Όσον αφορά τον κ.Κιμούλη, όπως έχω δηλώσει και δημοσίως και εντύπως, η συνεργασία μας στην παράσταση "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ" ήταν άψογη, ο σεβασμός και η παρότρυνσή του παροιμιώδεις. Το λόγο έχουν όσοι έχουν κάτι να πουν και καλώς πράττουν».

κιμούλης