Άριελ Κωνσταντινίδη: «Γυναίκα συνάδελφος την ώρα της παράστασης με κακοποιούσε σωματικά»

Κατέρρευσε στον αέρα του Pop up κάνοντας την αποκάλυψη

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Άριελ Κωνσταντινίδη: «Γυναίκα συνάδελφος την ώρα της παράστασης με κακοποιούσε σωματικά»

Στην εκπομπή Pop Up μίλησε μέσω κάμερας η ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη και μεταξύ άλλων «κατέρρευσε» μιλώντας για βία που έχει υποστεί στη σκηνή του θεάτρου από γυναίκα συνάδελφο.

Όσα ανέφερε η ηθοποιός Άριελ Κωνσταντινίδη

«Έχω δεχτεί σεξουαλική και εκβιαστική παρενόχληση. Κανένας δεν έχει εξουσία πραγματικά, εμείς του δίνουμε τα “κλειδιά” για την εξουσία. Δεν φοβάμαι τίποτα. Δεν φοβάμαι ότι κάποιος θα μου κάνει κακό. Είμαι ανακουφισμένη ότι κάτι αρχίζει να γίνεται. Έχω υποστεί σεξουαλική κακοποίηση πάνω στη σκηνή, την ώρα της παράστασης, κάθε μέρα, με ένα φιλί. Κλεινόμουν στο καμαρίνι και στις τουαλέτες.

Έτρεμα σαν τον ψάρι. Ήταν θέμα επιβίωσης, όχι αξιοπρέπειας. Ο άνθρωπος αυτός ήθελε να με ξεφτιλίσει πριν την παράσταση επειδή δεν ήξερα τα λόγια. Με έπαιρνε τηλέφωνο η γυναίκα του για τον δικαιολογήσει. Γυναίκα συνάδελφος την ώρα της παραστάσης με κακοποιούσε σωματικά γιατί ένιωθε ανταγωνισμό. Έτρωγα ξύλο», είπε μεταξύ άλλων η Άριελ Κωνσταντινίδη ενώ τις τελευταίες ώρες «βροχή» έχουν πέσει οι καταγγελίες κατά του Γιώργου Κιμούλη.

Φαίη Ξυλά για Γιώργο Κιμούλη: «Ήταν ίσως η χειρότερη και πιο ψυχοφθόρα συνεργασία μου»

Η ηθοποιός Φαίη Ξυλά μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε για στον Γιάννη Πουλόπουλο και αποκάλυψε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνεργάστηκε με τον Γιώργο Κιμούλη.

Πιο συγκεκριμένα η ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε στην ίδια θεατρική παράσταση για την οποία μίλησε η Κατερίνα Γερονικολού, τόνισε: «Ήταν από τις δύσκολες και ίσως η χειρότερη συνεργασία μου με τον Γιώργο Κιμούλη. Αλλά από εκεί και πέρα έβαλα τα όριά μου, με αποτέλεσμα βέβαια να έχουμε μια συνεργασία όπου δεν υπήρχε καμία επαφή, δεν μιλούσαμε μεταξύ μας. Διεκπεραιώθηκε η συνεργασία πολύ δύσκολα και φυσικά ψυχοφθόρα γιατί δεν είναι ευχάριστες αυτού του είδους οι συνεργασίες», είπε αρχικά η Φαίη Ξυλά.

«Από εκεί και πέρα θεωρώ απαράδεκτο οποιοσδήποτε κι εγώ προσωπικά δεν το δέχομαι και δεν το ανέχομαι να εκμεταλλεύεται τη θέση του ως σκηνοθέτης ή ως θιασάρχης. Αν η κοπέλα δέχτηκε σωματική βία ή λεκτική ή όλα αυτά που περιγράφει, πραγματικά είναι καταδικαστέο», πρόσθεσε επίσης η Φαίη Ξυλά.

Oι δηλώσεις της Φαίης Ξυλά για τον Γιώργο Κιμούλη