Αλεξάνδρα Ταβουλάρη για Κιμούλη: «Σε ένα ξέσπασμα του αποχώρησα, έπαιρνα χάπια να σταθώ όρθια»

Ακόμα μια καταγγελία σε βάρος του ηθοποιού

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αλεξάνδρα Ταβουλάρη για Κιμούλη: «Σε ένα ξέσπασμα του αποχώρησα, έπαιρνα χάπια να σταθώ όρθια»

Μετά τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα, Κατερίνας Γερονικολού και Ευδοκίας Ρουμελιώτη, η ηθοποιός Αλέξάνδρα Ταβουλάρη έκανε την δική της προσωπική εξομολόγηση για την άσχημη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη.

Η ηθοποιός έληξε πρόωρα τη συνεργασία τους αφού δεν άντεξε την πίεση και μάλιστα αποκάλυψε πως έπαιρνε χάπια για το στομάχι ώστε να στέκεται όρθια στην πρόβα.

Η αποκάλυψη της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη

«Θέλω να πω κι εγώ ένα δυνατό φτάνει πια, μετά το θαρραλέο βήμα που έκανε η Ζετα! Υπήρξα κι εγώ τρομοκρατημένη, φοβισμένη, γεμάτη αμφιβολίες για τον ίδιο μου τον εαυτό και για την υποκριτική μου ικανότητα και η πηγή όλων αυτών των αισθημάτων στον εργασιακό μου χώρο ήταν ο ίδιος ανθρωπος, ο Γιώργος Κιμούλης.

Η συνεργασία μας ωστόσο δεν πραγματοποιήθηκε γιατί σχεδόν μια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της παράστασης, σε ένα απο τα πολλά ξεσπάσματα που είχε απέναντι μου, συλλογίστηκα πώς θα ήταν δυνατόν να συνεχίσω να συνεργάζομαι με έναν τόσο απρόβλεπτο, οξύθυμο και χειριστικό άνθρωπο που θα συνέχιζε να με βλάπτει ψυχικά για μια ολόκληρη σεζόν και αποχώρησα. (τις τελευταίες μέρες της συνεργασίας μας αναγκάστηκα να πάρω χάπια για το στομάχι για να μπορώ να στέκομαι όρθια στην πρόβα).

Μιλάω τώρα γιατί τώρα είναι η σωστή στιγμή, γιατί τώρα δεν είμαι μόνη μου, τώρα δεν φοβάμαι να το εκφράσω γιατί πάντα σκεφτόμουν οτι θα υπάρξει η ιδανική στιγμή που θα μπει ένα τέλος σε όλες αυτές τις ιστορίες γυναικών, συναδέλφων που έχουν υποφέρει απο την τυραννία ενός και μόνο ανθρώπου. Μιλάω για να τελειώσει αυτή η εποχή», έγραψε η Αλεξάνδρα Ταβουλάρη.

ταβουλάρη κατά του κιμούλη

Στο πλευρό του Κιμούλη η Μάρα Δαρμουσλή - «Η συνεργασία μας ήταν άψογη»

Η Μάρα Δαρμουσλή υποστήριξε δημόσια τον Γιώργο Κιμούλη και μάλιστα ανέφερε πως η συνεργασία τους υπήρξε άψογη και με αμοιβαίο θαυμασμό.

Η Ζέτα Δούκα μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αποκάλυψε την σωματική και λεκτική βία που δέχτηκε από τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Έπειτα, ακολούθησαν οι καταγγελίες της Κατερίνας Γερονικολού αλλά και της Ευδοκίας Ρουμελιώτη ενώ ο μόνος μέχρι στιγμής που τον έχει υποστηρίξει είναι ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Θέση στο όλο ζήτημα πήρε και η Μάρα Δαρμουσλή η οποία τον στήριξε δημόσια καθώς αναφέρθηκε στην εξαιρετική συνεργασία που είχαν στο θέατρο.

δαρμουσλή κιμούλης

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός είπε: «Δεν αναζητώ τη δημοσιότητα, παρά τα μηνύματα και τηλεφωνήματα που έλαβα ούσα στη λίστα γυναικών συνεργάτιδων του κ.Κιμούλη. Σύμφωνα με την επικαιρότητα, συνάδελφοι ανοίγουν και περνούν μια "πόρτα", η καθεμία τη δική της, όπου αντιμετωπίζουν, πέραν όλων των άλλων, το λαϊκό δικαστήριο με την ταμπέλα "τα ήθελε και τα 'παθε".

Το ξέρω, γιατί το έχω ζήσει στο εξωτερικό, το κατήγγειλα και ακολούθησαν οι έννομες διαδικασίες.

Όσον αφορά τον κ.Κιμούλη, όπως έχω δηλώσει και δημοσίως και εντύπως, η συνεργασία μας στην παράσταση "ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ" ήταν άψογη, ο σεβασμός και η παρότρυνσή του παροιμιώδεις. Το λόγο έχουν όσοι έχουν κάτι να πουν και καλώς πράττουν».