Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Επιστρέφει στην τηλεόραση η Ελένη Πετρουλάκη

Τη διεκδικούν δύο μεγάλα κανάλια

Επιστρέφει στην τηλεόραση η Ελένη Πετρουλάκη
News 27.01.2021 18:14
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Η πασίγνωστη fitness instructor Ελένη Πετρουλάκη, είναι έτοιμη να κάνει την μεγάλη της επιστροφή στην ελληνική τηλεόραση και μέχρι στιγμής, έχει γίνει γνωστό πως την διεκδικούν δύο από τα μεγαλύτερα κανάλια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας On Time, η Ελένη Πετρουλάκη έχει προγραμματίσει ένα καινοτόμο πρότζεκτ το οποίο έχει κινήσει το ενδιαφέρον των καναλιών.

Ελένη Πετρουλάκη εκπομπή

Η Ελένη Πετρουλάκη που ήδη καινοτομεί με μία μέθοδο σώματος Total Body Make Over που αλλάζει τη σύσταση του σώματος σε σύντομο χρονικό διάστημα, εδώ και αρκετό καιρό ετοίμαζε αυτό το πρότζεκτ καθώς ήθελε κάτι πολύ δυνατό και ξεχωριστό που θα της ταιριάζει και με τις πολύτιμες γνώσεις της θα το απογειώσει.

Αν και η ίδια έχει δεχτεί κατά καιρούς πολλές προτάσεις για να εμφανιστεί στην tv, όπως εκείνη από τον ANT1 για να κάτσει στη θέση του κριτή στο Dancing, δεν έλεγε ναι αφού δεν την αφορούσε κάτι που δεν είχε σχέση με την ιδιότητα της! Αυτή τη φορά η Ελένη Πετρουλάκη θα κάνει τη διαφορά στην ελληνική tv και η μόνη απορία είναι σε ποιο κανάλι θα καταλήξει αφού το πρότζεκτ – έκπληξη θέλουν να το εντάξουν στο πρόγραμμα τους και τα δυο μεγάλα κανάλια, ενώ τη Δευτέρα πρόκειται να δούμε και την επιστροφή της Δούκισσας Νομικού στην τηλεόραση.

Πράγματα που δεν γνωρίζατε για την Ελένη Πετρουλάκη

Tο 1989 πέρασε στην γυμναστική Ακαδημία και ήρθε στην Αθήνα. Το 1992 ξεκίνησε στην εκπομπή "Πρωινός καφές" της Ρούλας Κορομηλά να κάνει γυμναστική, ενώ παράλληλα έκανε γυμναστική ιδίως αεροβική σε διάφορα γυμναστήρια!

Ελένη Πετρουλάκη βιογραφικό

Το 2003 απέκτησε το δικό της χώρο, το δικό της γυμναστήριο... Η Ελένη εκτός από μία πετυχημένη γυμνάστρια, έχει και μία όμορφη οικογένεια! Πόσο χρονών όμως είναι; Η γυμνάστρια είναι... 49χρονών!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ελένη Πετρουλάκη: Αυτές είναι οι 4 κούκλες κόρες της!

Ελένη Πετρουλάκη: Το απόλυτο κορμί με κατακόκκινο μαγιό! Πώς διατηρεί την γραμμή της;

Share