Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ράνια Τζίμα - The 2night: «Νομίζω πως θα κατέρρεα.. δεν θα το άντεχα»

Η αποκαλυπτική εξομολόγηση για την οικογένεια της

Ράνια Τζίμα - The 2night: «Νομίζω πως θα κατέρρεα.. δεν θα το άντεχα»
News 28.01.2021 08:27
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το βράδυ της Τετάρτης η Ράνια Τζίμα βρέθηκε καλεσμένη στο 2night Show και προχώρησε πολύ τρυφερές και αποκαλυπτικές εξομολογήσεις.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA αναφέρθηκε τόσο στον σύζυγο της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη -δείτε εδώ και μια δύσκολη περίοδο που βίωσαν πριν λίγο καιρό- όσο και στον πατέρα της.

H αποκαλυπτική συνέντευξη της Ράνιας Τζίμα στο 2night show

«Δεν μπορώ να φανταστώ πια τη ζωή μου χωρίς τους δυο ανθρώπους μου. Δηλαδή δεν… Νομίζω πως θα κατέρρεα. Δεν θα το άντεχα. Τι να κάνουμε, τώρα, εκεί έχω πέσει. Δεν μου αρέσει να είμαι ευάλωτη αλλά εκεί είμαι.

Ο Γαβριήλ νομίζω πως το έχει καταλάβει ότι πια δεν μπορώ να ζήσω χωρίς αυτός αλλά δεν το εκμεταλλεύεται. Είναι δυνατός πολύ. Πρωτίστως μου αρέσει πολύ ότι είναι πολύ όμορφος, γήινα πράγματα. Για μένα είναι ο πιο ωραίος άνδρας της Αθήνας με απόσταση από τον προηγούμενο.

Τίποτα δεν κάνει στο σπίτι αλλά θα πω κάτι που κάνει και είναι πολύ σημαντικό και σε κάνει να φοβάσαι λιγότερο. Όταν είσαι σε ένα μεταίχμιο να πάρεις μια απόφαση, που μπορεί να είναι και δύσκολη, σε κοιτάζει με αυτό το βλέμμα που λες «πραγματικά, δεν φοβάται αυτός ο τύπος». Αυτός δεν φοβάται, όχι εγώ. Εγώ φοβάμαι. Σου λέει δηλαδή πως «εγώ είμαι εδώ, κάνε το». Σου απλώνει ένα πλέγμα προστασίας».

Η Ράνια Τζίμα μίλησε και για τον πατέρα της: «Ο μπαμπάς μου δεν συμπαθεί καθόλου τους δημοσιογράφους. Ακόμα και τώρα μου λέει «τι δουλειά είναι αυτή που κάνεις», «παπατζιλίκι» και «πουλάτε αέρα κοπανιστό». Τέτοια πράγματα. Σκληρός, αυστηρός. Νομίζω ότι εκείνος πιστεύει πως αυτά που πραγματικά χρειάζεται να ξέρει, θα βρει έναν τρόπο να τα μάθει και δεν μας έχει εμπιστοσύνη για τον τρόπο που του τα μεταφέρουμε. Μας βλέπει με μεγάλο σκεπτικισμό.

Είναι και ένας άνθρωπος πολύ βαθιά πολιτικοποιημένος. Δηλαδή εγώ μεγάλωσα σε ένα σπίτι που η πολιτική συζήτηση ήταν καθημερινή υπόθεση. Το οποίο νομίζω πως πέρασε και στο δικό μου DNA» συμπλήρωσε η δημοσιογράφος. «Το χειρότερο από όλα, που με εκνευρίζει πάρα πολύ, είναι πως όχι μόνο δεν με βλέπει στο δελτίο αλλά με παίρνει και τηλέφωνο την ώρα του δελτίου. Να μου πει, δε, κάτι αδιάφορο. Σε βαθμό που πιστεύω ότι, χωρίς να το καταλαβαίνει, το κάνει επίτηδες.

«Όταν ήμουν στην ΕΡΤ3 έπαιρνα 594 ευρώ και έλεγε στη μάνα μου που ζούσε τότε, «το παιδί σου είναι χαζό. Γυρίζει στο σπίτι στις μία τη νύχτα, είναι τελείως χαζό και έχει κάποιο πρόβλημα». Αναρωτιόταν αν ήμουν καλά και τι έκανα» κατέληξε η Ράνια Τζίμα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ράνια Τζίμα: Η υπόθεση που την τσάκισε - "Έκλαιγα με λυγμούς"

Mega: To πρώτο δελτίο ειδήσεων του σταθμού βγήκε στον αέρα!

Share