Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γρηγόρης Αρναούτογλου - The 2night: «Να ηρεμήσουν όσο πιο γρήγορα γίνονται όλοι αυτοί οι άνθρωποι»

Η έκτακτη παρέμβαση του στο χθεσινό επεισόδιο για την Ζέτα Δούκα και τον Χάρη Σώζο

Γρηγόρης Αρναούτογλου - The 2night: «Να ηρεμήσουν όσο πιο γρήγορα γίνονται όλοι αυτοί οι άνθρωποι»
News 28.01.2021 09:20
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, το βράδυ της Τετάρτης, μέσα από το The 2night Show έδωσε το δικό του μήνυμα αναφορικά με τους ανθρώπους που έχουν βγει και έχουν μιλήσει ανοιχτά για την κακοποίηση και παρενόχληση που έχουν βιώσει στο παρελθόν.

Ειδικότερα, μετά τους τίτλους αρχής, ο παρουσιαστής έγραψε εκτάκτως ένα μήνυμα αναφορικά με όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στον χώρο μετά τις δηλώσεις της Ζέτας Δούκα.

Γρηγόρης Αρναούτογλου - The 2night

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε συγκεκριμένα: «Άλλη μία Τετάρτη εδώ με παράξενες συνθήκες… Παράξενα όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας… Ακόμη και ο καιρός κάνει παιχνίδια χειμωνιάτικα. Μια σύννεφο, μια κρύο, μια βροχή, μια ήλιος.

Από ότι φαίνεται έχει πέσει βαρυχειμωνιά και συννεφιά σε πάρα πολλά θέματα που ακούμε τριγύρω μας. Το μόνο που μπορώ να ευχηθώ και να ευχηθούμε σαν εκπομπή είναι γρήγορα να βγει ο ήλιος και να λάμψουν κάποιες καταστάσεις.

Όσο γίνεται πιο γρήγορα για να ηρεμήσουν πάλι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που πρέπει να ηρεμήσουν μέσα τους. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό» κατέληξε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Στο ίδιο επεισόδιο ωστόσο, ο παρουσιαστής ανέφερε σχετικά με τον καλεσμένο του, Χάρη Σώζο, πως η συνέντευξη είναι προφανώς μαγνητοσκοπημένη και πως του εύχεται μέσα απο την καρδιά του περαστικά και να αναρρώσει γρήγορα.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ανανέωσε για τρία χρόνια το συμβόλαιο του με τον ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 ανανεώνει για 3 χρόνια τη συνεργασία του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το κανάλι ανακοίνωσε επίσημα με το παρακάτω δελτίο τύπου αυτό το γεγονός.

Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ένα από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της τηλεόρασης, θα συνεχίσει τη δυνατή πορεία του στον ΑΝΤ1 για ακόμα 3 χρόνια, ακόμη ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε γιατί δεν θα παρουσιάζει την Φάρμα.

Ο επιτυχημένος παρουσιαστής θα πρωταγωνιστήσει, και την επόμενη τριετία, τόσο στην late night ζώνη, όπου κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια, όσο και σε νέες ιδέες στην prime time του καναλιού.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, με τη μακρόχρονη εμπειρία, το πάθος και τον επαγγελματισμό του, θα βάλει και πάλι τη σφραγίδα του σε κορυφαία τηλεοπτικά προγράμματα του ΑΝΤ1.

αρναούτογλου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Σε διαπραγματεύσεις με τον ΑΝΤ1 - Συνεχίζει ή φεύγει τελικά;

Οργισμένος ο Αρναούτογλου: «Μην περιμένετε να ρωτήσω τον Πέτρο Κωστόπουλο για την πρώην σύζυγο του»

Share