Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος για Κιμούλη - «Η χειρότερη συνεργασία που είχα ποτέ!!!»

Υποστήριξε την πρώην σύζυγο του, Φαίη Ξυλά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος για Κιμούλη - «Η χειρότερη συνεργασία που είχα ποτέ!!!»

H Φαίη Ξυλά αποκάλυψε πως η συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη ήταν από τις χειρότερες που είχε, με τον πρώην σύζυγο της Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο να την υποστηρίζει δημόσια.

Μετά την εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα για την λεκτική και ψυχολογική κακοποίηση που υπέστη από τον Γιώργο Κιμούλη, ακολούθησαν πολλοί ηθοποιοί που περιέγραψαν ανάλογη συμπεριφορά από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη.

Η Φαίη Ξυλά με την σειρά της αποκάλυψε πως η συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη ήταν από τις χειρότερες για αυτό και ο πρώην σύζυγος της, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος την υποστήριζε δημόσια και μάλιστα συμφώνησε με τα λεγόμενα της, μιας και ο ίδιος έχει εξίσου συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη.

Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και έγραψε: «Μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και στη Φαίη!!! Τα έζησα κι εγώ μαζί της στην ίδια περιοδεία και φυσικά αντισταθήκαμε ανοιχτά και σθεναρά! Η χειρότερη συνεργασία που είχα ποτέ!!!».

Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος για Κιμούλη

Γιώργος Κιμούλης: Ποιος είναι ο ηθοποιός που κατήγγειλαν για ψυχολογική, σωματική και λεκτική βία

Γιώργος Κιμούλης (18 Σεπτεμβρίου 1956) είναι Έλληνας ηθοποιός, σκηνοθέτης και μεταφραστής.

Γεννήθηκε στον Πειραιά το 1956. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά επαγγελματικά στο θέατρο το 1977 με τη θεατρική ομάδα "Ελεύθερο Θέατρο" και στον κινηματογράφο το 1981 στην ταινία "Τα όπλα μου ρίχνουν λουλούδια". Το 1986 δημιούργησε τη δική του θεατρική ομάδα, το "Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας". Το 1996 ίδρυσε δραματική σχολή. Είναι μέλος του "Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών" -στο οποίο κατά το παρελθόν έχει διατελέσει και αντιπρόεδρος- και μέλος της "εταιρείας Ελλήνων Θεατρικών Συγγραφέων".

Γιώργος Κιμούλης μήνυση

Έχει παντρευτεί και έχει χωρίσει δύο φορές. Ο πρώτος του γάμος ήταν με την τραγουδίστρια Μαργαρίτα Ζορμπαλά και δεύτερος με την Ελληνίδα πολιτικό Μαρία Δαμανάκη, με την οποία απέκτησε την κόρη του, Μαριάννα.

Τον Οκτώβριο του 2016 ορίστηκε μέλος της επιτροπής διαλόγου για τη συνταγματική αναθεώρηση.[1] Στις 28 Φεβρουαρίου του 2017 ορίστηκε πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και παραιτήθηκε από τη θέση αυτή λίγες ημέρες μετά, στις 16 Μαρτίου.