Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Δήμητρα Παπαδήμα: «Μου έχει τύχει σωματική βία στο θέατρο. Τον χτύπησα εκεί που έπρεπε»

Με αφορμή το νέο της βιβλίο «Βίος βίας» η ηθοποιός αποκαλύπτει πολλά!

Δήμητρα Παπαδήμα: «Μου έχει τύχει σωματική βία στο θέατρο. Τον χτύπησα εκεί που έπρεπε»
News 28.01.2021 11:53
Από Ιωάννα Πολυχρόνη

Η ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα μίλησε στο Πρωινό για το νέο της βιβλίο με τίτλο «Βίος βίας» και αποκάλυψε όλες τις κακοποιήσεις, σεξουαλικές και σωματικές που έχει δεχτεί στο θέατρο όλα αυτά τα χρόνια.

Η ηθοποιός δήλωσε πως έχε δεχτεί σωματική βία στο θέατρο από άντρα και ανταπέδωσε με ένα χτύπημα εκεί που έπρεπε ενώ αναφέρθηκε και σε περίπτωση που πήγε να πάρει το σενάριο και ο σκηνοθέτης τις ρίχτηκε. Η ηθοποιός προσπάθησε να τραβηχτεί και αυτός της έσκισε το πουκάμισο.

Τέλος συγκλονίζει με την αναφορά: «Έχω φύγει στη μέση θεατρικής παράστασης γιατί έχω δεχτεί την χείριστη σεξουαλική παρενόχληση»

Οι αποκαλύψεις της Δήμητρας Παπαδήμα

Δήμητρα Παπαδήμα: Αρνήθηκε να μιλήσει με τον Γιάννη Μπέζο - «Δεν ξέρετε τι σχέση έχω μαζί του»

H Δήμητρα Παπαδήμα το πρωί της Πέμπτης μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» και τα αίματα «άναψαν« όταν η οι παρουσιαστές θέλησαν να βάλουν στην κουβέντα τον ηθοποιό Γιάννη Μπέζο.

Η ηθοποιός όταν το άκουσε αυτό, ενοχλήθηκε και δεν θέλησε να συνεχίσει την κουβέντα μαζί του αφού όπως είπε πήγε εκεί να μιλήσει για το βιβλίο της που λέει τα προσωπικά της βιώματα αλλά και τις παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί.

«Εμείς έχουμε στην τηλεφωνική γραμμή έναν συνάδελφό σας. Έναν πολύ γνωστό ηθοποιό και θα ήθελα να τον ακούσουμε, να μας πει τη δική του εμπειρία» είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

«Εγώ αυτή τη στιγμή κύριε μου βγήκα να μιλήσω για το βιβλίο μου. Με φέρνετε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση» είπε εμφανώς εκνευρισμένη η Δήμητρα Παπαδήμα, ενώ όταν της ανέφεραν πως στην τηλεφωνική γραμμή είναι ο Γιάννης Μπέζος, η ηθοποιός τόνισε: «Όχι, δεν τη δέχομαι αυτή τη συζήτηση. Δε με είχατε ενημερώσει για αυτή τη συζήτηση, οπότε λοιπόν κλείνω το θέμα τώρα.

Κλείνω το θέμα τώρα. Εντάξει; Δε μπορείτε να ξέρετε εσείς ποια σχέση έχω εγώ με τον κύριο Μπέζο. Όχι ότι μου έχει κάνει τίποτα ο άνθρωπος. Εσείς θα συζητήσετε μαζί του; Θα σταματήσω εγώ και μετά θα ξαναμιλήσουμε; Ακούστε τη δική μου άποψη και μετά βεβαίως ακούστε την άποψη του κυρίου Μπέζου. Εγώ δεν σας είπα να μην ακούσετε».

Στη συνέχεια τα πνεύματα ηρέμησαν και η κουβέντα συνεχίστηκε, ενώ μετά το τέλος της μίλησε στην εκπομπή και ο Γιάννης Μπέζος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Έξαλλη στον αέρα του OPEN η Δήμητρα Παπαδήμα - «Είμαι ένα δουλάκι του...»

Νίκος Μουτσινάς: Το δημόσιο μήνυμα υποστήριξης στη Ζέτα Δούκα

Share