Βασίλης Μπισμπίκης: «Λατρεύω τις πόρνες, τα τραβεστί, τους ναρκομανείς, τα junkie»

Μίλησε για την αγάπη που έχει για τους ανθρώπους που βρίσκονται στο περιθώριο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βασίλης Μπισμπίκης: «Λατρεύω τις πόρνες, τα τραβεστί, τους ναρκομανείς, τα junkie»

Ο Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης στο Πρωινό και μέσα σε όλα μίλησε για την αγάπη που έχει για τους ανθρώπους που βρίσκονται στο περιθώριο.

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Μάνο Βόσκαρη στις «Άγριες Μέλισσες» αναφέρθηκε τόσο στην καριέρα του όσο και στους ανθρώπους του περιθωρίου.

Βασίλης Μπισμπίκης

Ο Βασίλης Μπισμπίκης είπε χαρακτηριστικά: «Στο θέατρο μπήκα στα 24 και έμεινα μέσα στο θέατρο σαν μοναχός. Όλη μου την ενέργεια τη διοχέτευσα μέσα στο θέατρο.

Μπορεί και να κοιμόμουν εκεί. Ήταν η καταφυγή μου το θέατρο. Ο χώρος που ζούσα ήταν πολύ γοητευτικός για μένα και εξακολουθεί να είναι. Και ο χώρος της νύχτας, των ακραίων ανθρώπων.

Παρατηρώ πάρα πολύ τη ζωή. Έχω στη ζωή μου ανθρώπους του περιθωρίου. Σχεδόν όλοι οι φίλοι μου είναι έτσι και έχουν παραμείνει από τα παλιά χρόνια.

Τους λατρεύω αυτούς τους ανθρώπους. Λατρεύω τις πο@τάνες, τις πόρνες, τα τραβεστί, τους ναρκομανείς, τα junkie. Όλα αυτά τα λατρεύω. Αγαπάω τους ανθρώπους και δεν τους κρίνω. Προφανώς βοηθάω και στέκομαι όσο μπορώ» κατέληξε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Μιας και αναφέραμε τις Άγριες Μέλισσες, δείτε εδώ τι θα γίνει στο σημερινό επεισόδιο!

Λίγα λόγια για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Ο Βασίλης Μπισμπίκης (Λουτράκι, 29 Οκτωβρίου 1977) είναι Έλληνας ηθοποιός της τηλεόρασης, του θεάτρου και του κινηματογράφου και θεατρικός σκηνοθέτης.

Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής της Μαίρης Βογιατζή-Τράγκα. Είναι παντρεμένος και έχει έναν γιο.
Ο Βασίλης Μπισμπίκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λουτράκι Κορινθίας.

Ο πατέρας του, Μιχάλης Μπισμπίκης, ήταν γνωστός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Λουτρακίου και της Κορίνθου, ενώ διετέλεσε και προπονητής σε διάφορες ποδοσφαιρικές ομάδες.

Πρώτη επαφή του Βασίλη με την υποκριτική ήταν η συμμετοχή του σε σχολικές παραστάσεις και σε τοπική θεατρική ομάδα. Αφότου αποφοίτησε από το Γυμνάσιο, εργάστηκε περιστασιακά ως μπάρμαν και σερβιτόρος, ενώ επί τρία χρόνια υπήρξε γκρουπιέρης σε καζίνο. Σε ηλικία 25 ετών, εγκαταστάθηκε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική.