Άριελ Κωνσταντινίδη: «Είχαμε μια σκηνή με ένα φιλί, αλλά ήταν χυδαίο... Έβαζε το χέρι του και έπιανε...»

Συγκλονίζει η νέα μαρτυρία της ηθοποιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άριελ Κωνσταντινίδη: «Είχαμε μια σκηνή με ένα φιλί, αλλά ήταν χυδαίο... Έβαζε το χέρι του και έπιανε...»

Το πρωί της Πέμπτης, η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε στο Ευτυχείτε και προχώρησε σε μια νέα σοκαριστική μαρτυρία για την παρενόχληση που είχε βιώσει.

H γνωστή ηθοποιός μίλησε χθες, Τετάρτη, στην εκπομπή Pop Up και σχολίασε την καταγγελία της Ζέτας Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη, ενώ αναφέρθηκε και στην κακοποίηση που είχε δεχτεί από γυναίκα συνάδελφο.

Άριελ Κωνσταντινίδη παρενόχληση

Έτσι σήμερα, η Άριελ προχώρησε σε νέες δηλώσεις με παραπάνω αυτήν την φορά λεπτομέρειες.

Η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Και εγώ έχω κλειστεί στην τουαλέτα… Σε μια παράσταση κάθε μέρα μου έκανε μια συγκεκριμένη κίνηση ο πρωταγωνιστής. Είχαμε μια σκηνή με ένα φιλί, και αυτό το φιλί ήταν χυδαίο.

Δεν ήταν φιλί ανάμεσα σε δύο συναδέλφους και επί σκηνής. Δεν υπήρχε κανένας λόγος. Όλο μου το σώμα αντιστεκόταν και πάγωνε, με όλο μου το είναι έλεγα όχι. Ήταν πάνω στη σκηνή, δεν είχα διέξοδο.».

Και αμέσως μετά πρόσθεσε: «Πήγαινα στα παρασκήνια και έκλαιγα. Ο θυμός μου παραμένει με τους γύρω, με τραπέζια που υπήρχε ο παραγωγός και ο θεατρώνης και έβαζε το χέρι του και έπιανε… Μου έλεγαν είσαι τυχερή».

Ποια είναι η Άριελ Κωνσταντινίδη

Η Άριελ Κωνσταντινίδη (Αθήνα, 10 Ιουνίου 1971) είναι Ελληνίδα ηθοποιός.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1971. Το 1981, σε ηλικία μόλις 9 ετών, επελέγη από την Αλίκη Βουγιουκλάκη για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην θεατρική παράσταση «Άννυ» που ανέβηκε στο Κηποθέατρο Αλίκη το καλοκαίρι του ίδιου έτους. Η συμμετοχή της στην μεγάλη θεατρική επιτυχία την οδήγησε στην απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική.

Ξεκίνησε την καριέρα της, ως ενήλικη πια, στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Από το 1992 μέχρι το 1994 συμπρωταγωνίστησε μαζί με τον Κώστα Καρρά, τη Νόρα Βαλσάμη και την Τασσώ Καββαδία στην κωμική σειρά «Ο χήρος η χήρα και τα χειρότερα». Τη σεζόν 1994-1995, πρωταγωνίστησε στην νεανική σειρά του Γιάννη Δαλιανίδη «Αραχτοί και λάιτ» στον ANT1.

Την περίοδο 1996-1997 έπαιξε στη δραματική σειρά «Το χρώμα του φεγγαριού» μαζί με τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Κωνσταντίνο Καζάκο. Από το 1997 μέχρι το 1998 ήταν μέρος του καστ της καθημερινής σειράς «Η Λάμψη» σε σκηνοθεσία Νίκου Φώσκολου. Μία ακόμη γνωστή τηλεοπτική της συμμετοχή ήταν αυτή στην καθημερινή σειρά «Μαρία η άσχημη» στο Mega Channel, τις σεζόν 2006-2008, όπου είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Στον κινηματογράφο έκανε την πρώτη της εμφάνιση το 1993 στο δράμα «Κόκκινο τριαντάφυλλο σου έκοψα». Ακολούθησαν διάφορες κινηματογραφικές συμμετοχές σε ταινίες κινουμένων σχεδίων όπου δάνεισε την φωνή της. Κάποιες από αυτές είναι «Οι Περιπέτειες του Σάμμυ: Το Μυστικό Πέρασμα», «Τα 101 Σκυλιά της Δαλματίας», «Σταχτοπούτα» και άλλες.