Στέφανος Τσιτσιπάς: «Οι κανόνες στο Ντουμπάι είναι διαφορετικοί απ' ότι στην Ελλάδα»

Δεν μάσησε τα λόγια του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στέφανος Τσιτσιπάς: «Οι κανόνες στο Ντουμπάι είναι διαφορετικοί απ' ότι στην Ελλάδα»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αναφέρθηκε στις κατηγορίες που δέχθηκε για το ταξίδι του στο Ντουμπάι, και ξεκαθάρισε πως οι κανόνες που ισχύουν εκεί είναι διαφορετικοί από αυτούς που έχουν καθιερωθεί στην Ελλάδα για τον κορωνοϊό.

Ο κορυφαίος τενίστας σχολιάστηκε πολύ αρνητικά για την απόφασή του να περάσει στο Ντουμπάι την πρωτοχρονιά του, όπως έκαναν πολλοί Έλληνες φέτος και έτσι θέλησε να απαντήσει ξανά - δείτε εδώ την πρώτη ανάρτησή του - στα όσα λέγονται.

«Είχα ακολουθήσει όλα τα τοπικά πρωτόκολλα. Ήμουν στο Ντουμπάι για την προετοιμασία μου για το 2021. Είχε περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που πέρασα την Πρωτοχρονιά με την οικογένειά μου. Ήμουν εκεί με όλα τα αδέρφια μου και ένιωθα πολύ χαρούμενος που γιορτάσαμε την Πρωτοχρονιά όλοι μαζί. Στο Ντουμπάι, οι κανόνες είναι εντελώς διαφορετικοί από αυτούς στην Ελλάδα.

Επιτρέπεται η κυκλοφορία στους δρόμους χωρίς μάσκα και επιτρεπόταν εκείνο το βράδυ η συνάθροιση των ατόμων που ήταν εκεί έτσι ώστε να γιορτάσουν την Πρωτοχρονιά. Επίσης, δεν χρειαζόταν να φοράμε μάσκες. Δεν παραβίασα κανέναν κανόνα, τους ακολούθησα όλους. Πέρασα καλά, πράγμα το οποίο είχα να κάνω πολύ καιρό. Δεν βλέπω τίποτα το αρνητικό σε αυτό.

Στέφανος Τσιτσιπάς Ντουμπάι

Ο κόσμος βλέπει κάτι και αυτομάτως του δημιουργείται μια άσχημη εντύπωση, ή ακόμα και μία αίσθηση ζήλιας. Δεν με σταματάει αυτό από το να κάνω αυτό που κάνω. Μπορώ να καταλάβω ότι, για πολλούς, αυτό που έγινε φαίνεται άδικο, αν και δεν παραβίασα κανέναν κανόνα» ανέφερε ο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης στον Νέο Κόσμο.

Στέφανος Τσιτσιπάς: Φωτογραφίζει τη σύντροφό του στο Ντουμπάι και σημειώνει - «Να εκτιμάς τα απλά»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει σχολιαστεί το τελευταίο διάστημα με τις δηλώσεις και την επιλογή του να κάνει πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι.

Ο τεννίστας μάλιστα απάντησε σε όσους τον κατηγορούν για νεοπλουτισμό και προκλητική συμπεριφορά μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Σήμερα, ο αθλητής ανέβασε στον λογαριασμό στο instagram στιγμιότυπα από την πρωτοχρονιά του στο Ντουμπάι και μέσα στις φωτογραφίες βλέπουμε και τη σύντροφό του. Μάλιστα κάτω από την ανάρτηση έγραψε χαρακτηριστικά: «Να εκτιμάς τα απλά»

Αυτές είναι οι φωτογραφίες του Τσιτσιπά με τη σύντροφό του

τσιτσιππας κοπέλα τσιτσιπατσιτσιπάς ντουμπάι