Δημήτρης Μπέλλος - Μαρία Μπέη: «Δεν ερωτοτροπούσαμε εμείς στο Masterchef»

«Ας κοιτάξουν πρώτα τα δικά τους και μετά να λένε για το υπόλοιπο σπίτι»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δημήτρης Μπέλλος - Μαρία Μπέη: «Δεν ερωτοτροπούσαμε εμείς στο Masterchef»

Ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή Pop Up και μεταξύ άλλων ξεκαθάρισαν πως δεν ήταν αυτοί, το ζευγάρι που ερωτοτροπούσε στο μπαλκόνι του MasterChef.

Αρχικά η Μαρία Μπέη αποκάλυψε: «Γίναμε ζευγάρι μέσα στο MasterChef. Απλά επειδή γυρίζεται πρώτα και μετά από κάποιο καιρό βγαίνει στην τηλεόραση, είσαστε λίγο πίσω. Τα φτιάξαμε 1 Ιανουαρίου 2020 για να το θυμάται ο Δημήτρης».

Δημήτρης Μπέλλος - Μαρία Μπέη MasterChef

Όσο για τις κατηγορίες του Διονύση Πρώιου ότι έκαναν έρωτα στο μπαλκόνι του σπιτιού, ο Μπέλλος είπε: «Όχι δεν ήμασταν εμείς αυτοί που ερωτοτροπόύσαν. Ας κοιτάξουν πρώτα τα δικά τους και μετά να λένε για το υπόλοιπο σπίτι».

Για το αν θα παντρευτούν, ξεκαθάρισαν πως φέτος έχει κορωνοϊό και τόνισαν πως από τη στιγμή που βγήκαν από το σπίτι τους έκανε εντύπωση η αναγνωρισιμότητα που είχαν.

Ενοχλημένος ο Διονύσης Πρώιος με τον Μπέλλο - «Με κοροϊδεύουν! Με βγάζουν και ψεύτη»

Στο πλατό της εκπομπής, Καλύτερα δε γίνεται, βρέθηκε ο Διονύσης Πρώιος, με αφορμή την λαμπερή πρεμιέρα του του MasterChef 5. Ωστόσο, θέλησε να σχολιάσει και την απάντηση του Δημήτρη Μπέλλου προς την δήλωση που είχε κάνει, πως μέσα στο παιχνίδι έκαναν έρωτα και τους είχε ακούσει.

Όταν προβλήθηκε λοιπόν, το σχετικό απόσπασμα αλλά και η απάντηση του πρώην συμπαίκτη του πως δεν συνέβη τίποτα, ο σεφ σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Καλά, με κοροϊδεύουν δηλαδή… Με βγάζουν και ψεύτη κιόλας… Τα παιδιά είναι ακόμα μαζί. Οπότε κάτι δεν ξέρει ο Μπέλλος ή κάτι μπερδεύει. Πάει πολύ ωραία εδώ η φράση, ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι!»

Διονύσης Πρώιος απάντηση σε Μπέλλο

Και συνέχισε λέγοντας: «Εμένα δεν μυ φάνηκε πως προσέβαλα κανέναν και ζητάω συγνώμη αν τους προσέβαλα. Δεν το έκανα με καμία κακία. Είναι δύο παιδιά που αγαπήθηκαν από την πρώτη στιγμή στο MasterChef και εντάξει… Εγώ έτυχε να ήμουν παρών σε διάφορες καταστάσεις! Απλά πράγματα! Δεν λέω ψέματα».

Και πρόσθεσε με νόημα: «Όχι, εντάξει… Δεν έκαναν τίποτα, εγώ δεν είδα τίποτα και είμαι ψεύτης και το ονειρεύτηκα Μπέλλο»!