Στην κριτική επιτροπή του YFSF η Κατερίνα Παπουτσάκη

Τα πάνω κάτω στο show του ANT1

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στην κριτική επιτροπή του YFSF η Κατερίνα Παπουτσάκη

To YFSF επιστρέφει σε λίγο καιρό στον ΑΝΤ1 και σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή Πάμε Δανάη έγινε γνωστή η είδηση πως ένα από τα πρόσωπα που πρόκειται να προστεθούν στην κριτική επιτροπή, είναι η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η αγαπημένη ηθοποιός είχε περάσει και στο παρελθόν από την κριτική επιτροπή του αγαπημένου show και έτσι ο ΑΝΤ1 την εμπιστεύτηκε για ακόμα μία φορά στην All Star βερσιόν.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη θα βρεθεί στην επιτροπή μαζί με τον Χρήστο Μάστορα, τον Μιχάλη Ρέππα και τον Τάκη Ζαχαράτο.

Όσο για τους παίκτες, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε τον Κώστα Δόξα - δείτε εδώ τις πρώτες του δηλώσεις.

YFSF κριτική επιτροπή

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το «Your Face Sounds Familiar-All Star»

Για 7η σεζόν έρχεται το επιτυχημένο και αγαπημένο Your Face Sounds Familiar με τον ΑΝΤ1 να προχωρά σε επίσημη ανακοίνωση.

Η Μαρία Μπεκατώρου θα είναι ξανά στο τιμόνι της παρουσίασης και με ένα καστ πολλών… αστέρων, το απόλυτο σόου μεταμφιέσεων επιστρέφει με μεταμορφώσεις που θα συζητηθούν!

Φέτος, κάνουν comeback πρόσωπα που άφησαν την καλλιτεχνική τους σφραγίδα στο σόου τις προηγούμενες χρονιές. Στη σκηνή του «Your Face Sounds Familiar-All Star» ανεβαίνουν οι: Θανάσης Αλευράς, Κώστας Δόξας, Λευτέρης Ελευθερίου, Κρατερός Κατσούλης, Ματθίλδη Μαγγίρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Ησαΐας Ματιάμπα, Τάνια Μπρεάζου, Κατερίνα Στικούδη και Ίαν Στρατής.

Εντυπωσιακές εμφανίσεις. Δυνατές εκτελέσεις αγαπημένων τραγουδιών. Ένα ανατρεπτικό buzzer. Hot πρόσωπα και θρύλοι της μουσικής βιομηχανίας «ζωντανεύουν» μέσα από μεταμορφώσεις που κλέβουν την παράσταση.

Στο «Your Face Sounds Familiar-All Star» οι μιμήσεις, ο χορός και το τραγούδι έχουν πάντα φιλανθρωπικό σκοπό. Έτσι και φέτος, αποχωρήσεις δεν υπάρχουν και ο νικητής κάθε επεισοδίου προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του.

Το «Your Face Sounds Familiar-All Star» έρχεται στον ANT1 για να δώσει στα βράδια μας τη λάμψη, τη μαγεία, τη χαρά και την εκρηκτική διάθεση των αστεριών του!