Έρρικα Πρεζεράκου: Η πρώτη της ανάρτηση μετά το δεύτερο χειρουργείο στο χέρι

«Μου είπε ο γιατρός πως σε λίγους μήνες θα παίζω τέννις»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έρρικα Πρεζεράκου: Η πρώτη της ανάρτηση μετά το δεύτερο χειρουργείο στο χέρι

Λίγες ώρες μετά το δεύτερο χειρουργείο που πραγματοποίησε στο χέρι της, η Έρρικα Πρεζεράκου αποφάσισε να κάνει την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους όσα της είπε ο γιατρός.

Η αθλήτρια είχε ένα πολύ άσχημο ατύχημα το καλοκαίρι στο σκάφος και έτσι πριν από μερικές ώρες υποβλήθηκε σε δεύτερο χειρουργείο, αν και όπως όλα δείχνουν, η θεραπεία της βρίσκεται σε καλό στάδιο.

Η ίδια ανέβασε μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο και έγραψε: «Μου είπε ο γιατρός πως σε λίγους μήνες θα παίζω τέννις… Που έχω βάλει την μπαντάνα μου, θα τρελαθώ».

Έρρικα Πρεζεράκου χειρουργείο

Συγκλονίζει η Πρεζεράκου με το πρόβλημα στο χέρι της - «Δεν μπορώ να πιάσω πιρούνι»

Στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», πρόβαλλαν δηλώσεις της Έρρικας Πρεζεράκου, όπου μίλησε για το ατύχημα που είχε στο χέρι της και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μετά το χειρουργείο.

Η ίδια, αποκάλυψε πως ακόμη δεν έχει καταφέρει να αποκατασταθεί ακόμα το πρόβλημα που έχει στα δάχτυλα της, κάτι που κάνει δύσκολη την καθημερινότητα της.

«Το χέρι μου δεν είναι λειτουργικό ακόμα. Τους τελευταίους μήνες κάνω καθημερινά τρίωρες φυσικοθεραπείες, χειρομάλαξη, ασκήσεις σε ειδικό μηχάνημα, ενώ στο μέλλον θα χρειαστεί να υποβληθώ σε δύο τουλάχιστον χειρουργεία, επειδή, τώρα του λείπουν κάποιοι μύες. Σε άλλα δάχτυλα έχω αίσθηση αφής, σε άλλα όχι, ο αντίχειρας και ο δείκτης κλείνουν δύσκολα, δεν έχουν δύναμη και δεν μπορώ να είμαι λειτουργική στην καθημερινότητά μου.

Για παράδειγμα, δεν μπορώ να πιάσω ένα πιρούνι, να δακτυλογραφήσω, να κρατήσω το μολύβι. Κάνω προσπάθειες να μάθω να γράφω με το αριστερό. Το καλό είναι πως αν γινόταν τώρα κάστινγκ για άλλο ένα sequel των Πειρατών της Καραϊβικής, σίγουρα θα με έπαιρναν - τον γάντζο τον έχω έτοιμο! (γέλια)», δήλωσε η δημοφιλής αθλήτρια. Ενώ δείτε την εικόνα που της έφτιαξαν και δείχνει την Παναγία να τη σώζει.

Έρρικα Πρεζεράκου ατύχημα χέρι