Κώστας Σπυρόπουλος: Το μήνυμα του στην Χριστίνα Πολίτη για τη συμμετοχή της στο «ΣουΚου Family»

Στηρίζει τη σύντροφό του

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κώστας Σπυρόπουλος: Το μήνυμα του στην Χριστίνα Πολίτη για τη συμμετοχή της στο «ΣουΚου Family»

Ο Κώστας Σπυρόπουλος στηρίζει πάντα τις επαγγελματικές επιλογές της συντρόφου του Χριστίνας Πολίτη και έτσι έκανε και τώρα που η κοσμικογράφος θα εμφανίζεται στην εκπομπή Σου Κου Family.

Η Xριστίνα Πολίτη με μια ανάρτηση της στο Instagram ανακοίνωσε πως από το Σάββατο θα την βλέπουμε κάθε Σαββατοκύριακο στην εκπομπή. Κάτω από την ανάρτηση ο Κώστας Σπυρόπουλος της έκανε ένα γλυκό σχόλιο.

"Το επόμενο SouKou τέτοια ώρα θα βρίσκομαι στο @soukoufamily της Αντελίνας και του Χάρη. Αυτό το soukou βρίσκομαι σπίτι μας, με το δικό μου family" έγραψε η Χριστίνα Πολίτη και εκείνος της χάρισε την πιο τρυφερή ευχή: "Καλή επιτυχία Χριστινάκι!" της έγραψε ανυπομονώντας και εκείνος για τη μεγάλη πρεμιέρα της εκπομπής.

σπυρόπουλος

Η επίσημη ανακοίνωση για την πρεμιέρα του Σου-Κου Family

Από το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 15.00, η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης έρχονται στον ΣΚΑΪ για να μας χαλαρώσουν, να μας διασκεδάσουν, να μας τραγουδήσουν και να μας κάνουν να νιώσουμε μια μεγάλη οικογένεια.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 15.00, οι οικοδεσπότες του Σου Κου Family ανοίγουν το τηλεοπτικό σπιτικό τους και με τους συνεργάτες τους, υπόσχονται να μας αλλάξουν τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου.

Στην παρέα της εκπομπής, ο ραδιοφωνικός παραγωγός Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, η δημοσιογράφος Μαρία Αντωνά και μαζί τους η δημοσιογράφος Χριστίνα Πολίτη, για να μας ενημερώνουν για ό,τι παίζει και να μην αφήνουν τίποτα ασχολίαστο.

Ο σεφ Ιωσήφ Συκιανάκης και η ΜαμαΤσίτα θα ετοιμάζουν για εμάς απολαυστικές συνταγές που όλοι μπορούμε να φτιάξουμε. Ο Χρήστος Άρχος θα μας ενημερώνει αναλυτικά για τις αστρολογικές προβλέψεις, η Τέτα Καμπουρέλη θα μοιράζεται μαζί μας μυστικά ομορφιάς και η ψυχολόγος Ελπίδα Γεωργακοπούλου θα μας μιλά για θέματα οικογένειας και σχέσεων.