Δούκισσα Νομικού: Η λαμπερή εμφάνισή της στο πρώτο live του The Voice

Η ατάκα της για τον Γιώργο Λιανό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δούκισσα Νομικού: Η λαμπερή εμφάνισή της στο πρώτο live του The Voice

Η Δούκισσα Νομικού έχει αναλάβει διπλό ρόλο στον ΣΚΑΪ και έτσι σήμερα το βράδυ έκανε την λαμπερή πρεμιέρα της στο πλατό του The Voice και η αλήθεια είναι πως ήταν πιο όμορφη από ποτέ.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, λίγο πριν ξεκινήσει τη νέα της εκπομπή στο κανάλι, κάλυψε το κενό που άφησε πίσω του ο Γιώργος Λιανός ο οποίος έχει φύγει για τον Άγιο Δομίνικο.

«Καλησπέρα σας. Καλωσήρθατε στο νούμερο 1 μουσικό talent show της Ελλάδας. Καλωσήρθατε στα live cross battles. Είμαι πολύ χαρούμενη. Εγώ γι΄αλλού ξεκίνησα και αλλού ήρθα αλλά τι να κάνουμε που ο Γιώργος Λιανός αποφάσισε να πάει στο Survivor και στις εξωτικές παραλίες, τον ζηλεύω», είπε μεταξύ άλλων η Δούκισσα Νομικού κατά την έναρξη.

Δούκισσα Νομικού The Voice

Τι θα δούμε σήμερα και αύριο στο The Voice με τη Δούκισσα Νομικού

Οι coaches έχουν στην ομάδα τους από επτά παίκτες. Σε κάθε επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε την αναμέτρηση επτά ζευγαριών. Δύο υποψήφιοι από διαφορετική ομάδα θα ερμηνεύσουν ο καθένας το δικό του τραγούδι. Στο τέλος το κοινό είναι εκείνο που αποφασίζει με την ψήφο του ποιος θα προκριθεί στον ημιτελικό.

Οι εκπλήξεις όμως είναι πολλές αφού και στις δύο μέρες θα έχουμε την χαρά να ακούσουμε σε πρώτη live ερμηνεία τα νέα τραγούδια των coaches που κυκλοφορούν από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Την Πέμπτη στη σκηνή θα ανέβει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη για να παρουσιάσει το ολοκαίνουργιο «Σταθερό», το πρώτο τραγούδι από το επερχόμενο άλμπουμ της με διασκευές αγαπημένων της τραγουδιών. Παράλληλα, ο Πάνος Μουζουράκης θα ερμηνεύσει το ολοκαίνουργιο τραγούδι του με τίτλο «Μπερδεμένος».

Την Παρασκευή η Έλενα Παπαρίζου θα ερμηνεύσει στη σκηνή του The Voice of Greece το «ΑΝΑΜΟΝΗ», τραγούδι από το νέο, άλμπουμ της με τίτλο «ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ» που κυκλοφορεί την ίδια μέρα. Ο Σάκης Ρουβάς θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το νέο του τραγούδι με τίτλο «Υπεράνθρωπος» από το επερχόμενο άλμπουμ του σε συνεργασία με τον Φοίβο.

The Voice Σάκης Ρουβάς

Στα παρασκήνια του The Voice of Greece στο πλευρό των παικτών θα βρίσκεται η Λάουρα Νάργες - δείτε εδώ την αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο YOU.

Ποια ταλέντα θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν την πρόκριση στον ημιτελικό;

Το «The Voice of Greece» δίνει ραντεβού αυτή την Πέμπτη στις 22.00 και την Παρασκευή στις 21.00 στον ΣΚΑΪ.