Τζένη Θεωνά - The 2night: «Βγήκε τίτλος ότι έχω δεχθεί μπούλινγκ από τον Κωνσταντίνο Ρήγο που είναι τελείως εκτός»

Η ηθοποιός ξεκαθάρισε την θέση της απέναντι στις φήμες που τους θέλουν να έχουν κόντρα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τζένη Θεωνά - The 2night: «Βγήκε τίτλος ότι έχω δεχθεί μπούλινγκ από τον Κωνσταντίνο Ρήγο που είναι τελείως εκτός»

Το βράδυ της Πέμπτης, η Τζένη Θεωνά κάθισε στον καναπέ του The 2Night Show και ξεκαθάρισε την θέση της αναφορικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει για τον Κωνσταντίνο Ρήγο.

Η γνωστή ηθοποιός είχε αναφέρει πως «της κάνει μπούλινγκ» χωρίς όμως να το εννοεί έτσι όπως ακριβώς ακούστηκε, με αποτέλεσμα να έχει παρεξηγηθεί από τα μέσα.

Η Τζένη Θεωνά είπε χαρακτηριστικά: «Τα λεγόμενα ήταν συγκεκριμένα και ήταν χιουμοριστικό αυτό που είπα. Το σημαντικό είναι ότι δεν το παρεξήγησε ο Κωνσταντίνος αλλά εγώ θεώρησα ότι έπρεπε να αποκατασταθεί.

Έκανα κι ανάρτηση στο Instagram. Είχα πει ότι έχει πολύ βιτριολικό χιούμορ και ενίοτε μπορεί να σε ισοπεδώσει με τις ατάκες του και πάντα εντός εισαγωγικών ότι έχω δεχθεί μπούλιγνκ από αυτόν.

Το είπα τηλεοπτικά σε συνέντευξη και βγήκε τίτλος ότι έχω δεχθεί μπούλινγκ από τον Κωνσταντίνο Ρήγο που είναι τελείως εκτός και πρέπει να αποσαφηνιστεί γιατί με το χιούμορ που έχει και με την προσωπικότητά του στηρίζει και σέβεται ειδικά τους ηθοποιούς ως σκηνοθέτης. Η φροντίδα που έχω νιώσει από τον ίδιο είναι σπάνια».

Τζένη Θεωνά - Δήμος Αναστασιάδης: Ανέβαλαν ξαφνικά τον γάμο τους - Τι συνέβη

Η Τζένη Θεωνά και ο Δήμος Αναστασιάδης φαίνεται να «πάγωσαν» τις διαδικασίες του γάμου τους και να τον ανέβαλαν προσωρινά.

Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής είναι ένα από τα πιο αγαπημένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της σόου μπιζ και διανύουν την πιο όμορφη περίοδο τους.

Έχουν δημιουργήσει μια πολύ γλυκιά οικογένεια και έχουν στο πλευρό το μονάκριβο τους τον οποίο σχεδίαζαν να βαφτίσουν φέτος αλλά και να παντρευτούν.

Όπως φαίνεται όμως, η πανδημία αποτελεί ένα μεγάλο και σημαντικό εμπόδιο και αναγκαστικά το ζευγάρι πρέπει να αναβάλλει και τα δύο μυστήρια.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο γιος τους γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2019 και θα πάρει το όνομα Αρίωνας.

Τζένη Θεωνά - Δήμος Αναστασιάδης