Αποκάλυψη σοκ από την Τζένη Θεωνά: «Μου είχε μιλήσει πάρα πολύ άσχημα! Με έχει προσβάλει επανειλημμένα»

Όσα αποκάλυψε για τη συνεργασία της με τον...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αποκάλυψη σοκ από την Τζένη Θεωνά: «Μου είχε μιλήσει πάρα πολύ άσχημα! Με έχει προσβάλει επανειλημμένα»

Η Τζένη Θεωνά ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ και μεταξύ άλλων έκανε μια αποκάλυψη σοκ για την συνεργασία της με τον Κωνσταντίνο Ρήγο.

Συγκεκριμένα, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Είχα μια μαμά πολύ θεατρόφιλη, που αγαπούσε πολύ το διάβασμα και τη λογοτεχνία οπότε υπήρχαν προσλαμβάνουσες. Μας πήγαινε κάθε Κυριακή σε παιδικό θέατρο και βλέπαμε πάρα πολλές ωραίες παραστάσεις. Αισθανόμουν πάντα πως ήθελα να γίνω ηθοποιός. Η πιο καθαρή αίσθηση που έχω από αυτή την απόφαση είναι όταν παίζαμε παιχνίδια, ρόλους και εγώ έλεγα πως θα γίνω ηθοποιός».

«Αυτό κάπως ξεχάστηκε στην πορεία λόγω αγάπης προς τη μάθηση, αλλά δεν ήμουν καθόλου δημοφιλής στο σχολείο. Ήμουν φυτό και πολύ παιδάκι, καθόλου θυληκή! Είχα όλα τα αρνητικά! Είχα φίλες αλλά ποτέ δεν ήμουν η ωραία του σχολείου».

Όσον αφορά, ωστόσο, τη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον Κωνσταντίνο Ρήγο, είπε «με τον Δήμο γνωριστήκαμε στο Rocky Horror Show που είναι αυτή η υπέροχη ταινία και κάναμε παράσταση με τον Κωνσταντίνο Ρήγο. Μια φοβερή περσόνα, βιτριολική ο οποίος μου είχε μιλήσει πάρα πολύ άσχημα. Με πάρα πολλές αφορμές. Πολύ, πολύ, πολύ άσχημα. Με έχει προσβάλει επανειλημμένα. Είναι το χόμπι του αυτό. Μιλάμε για bullying».

«Το ξέρει και τα έχω ηχογραφημένα. Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να σε ισοπεδώσει με το χιούμορ του και για αυτό τον αγαπάμε».

Στην προσωπική της ζωή ωσόσο περνάει τέλειες στιγμές με την κορούλα της.

Τζένη Θεωνά: Δείτε για πρώτη φορά τα τατουάζ που έκανε μετά την γέννηση του γιου της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Τζένη Θεωνά μετά τον ερχομό του γιου της, καθώς ζει μοναδικές οικογενειακές στιγμές. Μάλιστα, μετά τη γέννηση του, έκανε και δυο νέα τατουάζ στο σώμα της.

Ο μικρούλης, που έγινε ενός έτους τον περασμένο Απρίλη, είναι ένα αεικίνητο παιδί και όπως είναι φυσικό για την ηλικία του, θέλει να εξερευνά τα πάντα. Το καλύτερό του είναι όταν πηγαίνει στο πάρκο και μπορεί να παίξει με τα χώματα και να τρέχει.

Ωστόσο, πριν λίγες ημέρες, η Τζένη Θεωνά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τα τατουάζ της. Πρόκειται για δυο πεταλούδες.

Τζένη Θεωνά τατουάζ