Κινούνται νομικά Μπέλλος - Μπέη μετά την αποκάλυψη του Πρώιου περί ερωτικών περιπτύξεων

«Δεν έχω πει τίποτα παρά μόνο πράγματα που έχει συμβεί και δεν έχω προσβάλλει κανέναν».

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κινούνται νομικά Μπέλλος - Μπέη μετά την αποκάλυψη του Πρώιου περί ερωτικών περιπτύξεων

O Διονύσης Πρώιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Ευτυχείτε για τις ερωτικές περιπτύξεις του ζευγαριού Μπέλλου και Μαρίας Μπέη μέσα στο σπίτι του Masterchef ενώ έμαθε κιόλας ότι μπορεί να κινηθούν νομικά εναντίον του.

Μετά την είδηση πως αποχώρησαν από το Happy Day λόγω οικονομικών θεμάτων, ο πρώην παίκτης δήλωσε πως δεν λέει ψέμματα, ενώ δεν το λέει κανείς με κακία, αφού είναι ζευγάρι και υπήρχε και μέσα στο σπίτι.

Όταν δημοσιογράφος της εκπομπής του είπε πως μπορεί να κινηθούν νομικά, είπε πως δεν έχει κανένα πρόβλημα λέγοντας χαρακτηριστικά «Μα τι να κινηθούν νομικά; Εγώ δεν έχω πει τίποτα παρά μόνο πράγματα που έχει συμβεί και δεν έχω προσβάλλει κανέναν».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Κατερίνα Λένη, λέγοντας πως γελάει με το όλο γεγονός. Και ο ίδιος ο Διονύσης Πρώιος έχει κάνει πολλά μέσα στο παιχνίδι και καλό είναι να μην μιλάει.

Δημήτρης Μπέλλος - Μαρία Μπέη: «Δεν ερωτοτροπούσαμε εμείς στο Masterchef»

Ο Δημήτρης Μπέλλος και η Μαρία Μπέη βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή Pop Up και μεταξύ άλλων ξεκαθάρισαν πως δεν ήταν αυτοί, το ζευγάρι που ερωτοτροπούσε στο μπαλκόνι του MasterChef.

Αρχικά η Μαρία Μπέη αποκάλυψε: «Γίναμε ζευγάρι μέσα στο MasterChef. Απλά επειδή γυρίζεται πρώτα και μετά από κάποιο καιρό βγαίνει στην τηλεόραση, είσαστε λίγο πίσω. Τα φτιάξαμε 1 Ιανουαρίου 2020 για να το θυμάται ο Δημήτρης».

Δημήτρης Μπέλλος - Μαρία Μπέη MasterChef

Όσο για τις κατηγορίες του Διονύση Πρώιου ότι έκαναν έρωτα στο μπαλκόνι του σπιτιού, ο Μπέλλος είπε: «Όχι δεν ήμασταν εμείς αυτοί που ερωτοτροπόύσαν. Ας κοιτάξουν πρώτα τα δικά τους και μετά να λένε για το υπόλοιπο σπίτι».

Για το αν θα παντρευτούν, ξεκαθάρισαν πως φέτος έχει κορωνοϊό και τόνισαν πως από τη στιγμή που βγήκαν από το σπίτι τους έκανε εντύπωση η αναγνωρισιμότητα που είχαν.