Όλγα Φαρμάκη: Ανέβασε την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία από το μαιευτήριο

Λιώσαμε!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Όλγα Φαρμάκη: Ανέβασε την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία από το μαιευτήριο

Πριν λίγες μέρες ήρθε στη ζωή της Όλγας Φαρμάκη και του Σταύρου Μαντόπουλου το πρώτο τους παιδάκι. Η Όλγα γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Η σχεδιάστρια και Fashion Blogger δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη οικογενειακή φωτογραφία μέσα από το δωμάτιο του μαιευτηρίου.

“Καλωσήρθες στη ζωή μας γλυκό μας Μαρεττάκι! Σε περιμέναμε με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία και τώρα σε κρατάμε στην αγκαλίτσα μας! Η καρδιά μας πάει να σπάσει από χαρά και ευτυχία και η αγάπη γι’ αυτό το μικρό πλασματάκι που αντικρίσαμε πριν λίγες μέρες δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια! 27/1/21”, έγραψε η Όλγα Φαρμάκη στη λεζάντα της ανάρτησής της ενώ παλιότερα είχει δείξει τον έρωτά της στο instagram.

Η ανάρτηση της Όλγας Φαρμάκη

όλγα φαρμάκη

Παντρεύεται το καλοκαίρι η Όλγα Φαρμάκη

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της διανύει μια από τις πιο συζητημένες πρώην παίκτριες του Survivor, καθώς όπως έγινε γνωστό, παντρεύεται τον Αύγουστο του 2021.

Ο λόγος για την Όλγα Φαρμάκη, που σύμφωνα ε το ρεπορτάζ της εφημερίδας Secret και της Σπυριδούλας Τριάντου, η ίδια και ο αγαπημένος της Σταύρος Μαντόπουλος, σκέφτονται το 2021 να πραγματοποιήσουν γάμο και βάφτιση μαζί.

Φυσικά ελπίζουν μέχρι τον Αύγουστο του 2021 να είναι καλά στην Ελλάδα και να έχουμε αφήσει πίσω μας τη δύσκολη περίοδο που προκάλεσε η παγκόσμια πανδημία.

Μάλιστα οι πληροφορίες μας λένε πως μαζί με τον γάμο θα γίνει και η βάφτιση της κορούλας τους.

"Λιώσαμε" - Η τρυφερή φωτογραφία της Όλγας Φαρμάκη με τον σύντροφό της

Μόλις είδαμε την τρυφερή φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Όλγα Φαρμάκη με τον αγαπημένο της σύντροφο, "λιώσαμε" κανονικά μιας και οι δυο τους αποτελούν το πιο όμορφο ζευγάρι.

Η fashion blogger, δείχνει να είναι πολύ ερωτευμένο με τον καλό της και δεν χάνει την ευκαιρία να δείξει την αγάπη της μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Σήμερα, με μία πολύ τρυφερή φωτογραφία θέλησε να του ευχηθεί δημόσια για τα γενέθλιά του και το μήνυμα που έστειλε στα social media, συγκίνησε πολύ.

Όπως δηλώνει και η ίδια μέσα από το ποστ της, ο Σταύρος Μαντόπουλος αποτελεί για εκείνη το άλλο της μισό και δεν μπορεί να το κρύψει ούτε λεπτό. Άλλωστε οι δυο τους φαίνεται να περνούν υπέροχες στιγμές ακόμα και στην καραντίνα.

«Χρόνια πολλά στο άλλο μου μισό» έγραψε η Όλγα Φαρμάκη σε μία φωτογραφία στην οποί αγκαλιάζει τον αγαπημένο της.