Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Halsey

Η υπέροχη φωτογραφία με την οποία το ανακοίνωσε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Halsey

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, Halsey, πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς πριν από μερικές μέρες μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς της φίλους πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

H Halsey κράταγε μέχρι τώρα κρυφή της σχέση της και έτσι αποφάσισε να την αποκαλύψει μαζί με την είδηση της εγκυμοσύνης καθώς στις φωτογραφίες που ανέβασε έκανε ταγκ τον αγαπημένο της, Alev Aydin.

H ίδια δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να κρύψει τον ενθουσιασμό της και έτσι πόζαρε στον φακό, φορώντας ένα τζιν και ένα μαγιό ενώ στις υπόλοιπες βγάζει το μαγιό της και ποζάρει με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, ενώ το πρώτο της παιδί περιμένει και η Emma Stone.

Halsey παιδί
Halsey εγκυμοσύνη

Πριν από χρόνια η Halsey ήταν σε σχέση με τον G - Eazy

Η Halsey δεν κατάφερε να συγκρατήσει την συγκίνησή της και ξέσπασε σε κλάματα καθώς τραγουδούσε το «Sorry» κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο «Ground Music Festival» στο Lansing του Μίσιγκαν, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η συναισθηματική αυτή στιγμή έλαβε χώρα στην πρώτη δημόσια εμφάνισή της τραγουδίστριας μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον G-Eazy, πριν λίγες ημέρες.

«Συνήθως κρατάω τα πράγματα αυτού του είδους ιδιωτικά αλλά δεδομένου του δημόσιου χαρακτήρα μας, νιώθω την ανάγκη να ενημερώσω τους θαυμαστές μου», είχε γράψει στα κοινωνικά δίκτυα η Halsey.

Halsey πρώην

«Ο G-Eazy και εγώ θα περάσουμε μερικό χρόνο χωριστά.»

Ωστόσο μία πηγή μετέφερε στο «Us Weekly» ότι το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει τους δρόμους του εξαιτίας των επιβαρυμένων επαγγελματικών προγραμμάτων που είχαν.

«Προσπάθησαν να το κάνουν να δουλέψει εξ αποστάσεως, αλλά και οι δυο τους είναι πολύ ευχάριστοι και επικοινωνιακοί άνθρωποι που έγινε τόσο δύσκολο γι’ αυτούς να διατηρήσουν μία ισορροπημένη και υγιή σχέση, ενώ περνούσαν τόσο πολύ χρόνο χώρια.»

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι η Halsey και ο G-Eazy ίσως επανασυνδεθούν μελλοντικά αλλά όπως είδαμε κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ.