Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Είδαμε περισσότερους πουρέδες από τις συμμετοχές της Ράνιας Κωστάκη στο Στην υγειά μας»

Κι όμως το είπε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Είδαμε περισσότερους πουρέδες από τις συμμετοχές της Ράνιας Κωστάκη στο Στην υγειά μας»

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου και μεταξύ άλλων πέταξε και μία επική ατάκα για το φετινό MasterChef, λέγοντας πως φέτος είδαν περισσότερους πουρέδες από τις συμμετοχές της Ράνιας Κωστάκη στο Στην υγειά μας ρε παιδιά.

Ο αγαπημένος σεφ μίλησε με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο για να τον νέο κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής και εξήγησε πως φέτος είναι όλα πιο δύσκολα.

«Είναι διαφορετικά φέτος τα πράγματα. Για άλλους είναι πιο εύκολα, για άλλους πιο δύσκολα. Μέχρι τώρα λειτουργεί πάρα πολύ όμορφα. Επειδή όσοι έρχονται έχουν δει τους προηγούμενους κύκλους, μπορεί να έρχονται προετοιμασμένοι.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος Ράνια Κωστάκη

Είναι ωραίο και για εμάς τους ίδιους και για τους τηλεθεατές και για τα παιδιά που έρχονται να τους πιάνουμε στον ύπνο, και δεν το λέω αρνητικά. Να μην έρχονται αντιμέτωποι με την κανονική ροή που μπορεί να είχαν δει τις προηγούμενες σεζόν. Δεν έχουμε και τις ομάδες, πράγμα που σημαίνει ότι ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν θα ανακηρυχθεί ποτέ νικητής.

Έχουμε δει πολύ ωραία πράγματα, έχουμε δει και πράγματα που δεν μας ικανοποίησαν. Είδαμε φέτος περισσότερους πουρέδες απ’ όσες είναι οι συμμετοχές της Ράνιας Κωστάκη στο “Στην υγειά μας ρε παιδιά”», είπε μεταξύ άλλων ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ο οποίος και στο παιχνίδι πετάει μερικές επικές ατάκες.

MasterChef 5: O σεφ Κουτσόπουλος ανέβασε την πιο πετυχημένη φωτογραφία με τον σωσία του!

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε έναν παίκτη που έμοιαζε πάρα πολύ με τον σεφ και κριτή Λεωνίδας Κουτσόπουλο.

Τα social media πήραν φωτιά και όλοι σχολίαζαν την απίστευτη ομοιότητα τους αλλά και το γεγονός πως ο παίκτης έμοιαζε με τον νεότερη εαυτό του σεφ.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βλέποντας και ο ίδιος την ομοιότητα τους αλλά και τον χαμό στα social media ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό του που ήταν το λιγότερο επική αφού παρουσίαζε τους δυο τους και και δίπλα της Βίκυ Χατζηβασιλείου στο «Πάμε Πακέτο» που συναντιούνται χαμένες ψυχές! Δείτε εδώ τον χαμό που επικράτησε στο twitter!

Αυτή είναι η φωτογραφία του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με τον σωσία του

κουτσόπουλος σωσίας