MasterChef 5 - Κουτσόπουλος: «Ο Κοντιζάς μου είχε τάξει πως θα βγάλει το τρίτο παιδί Λεωνίδα»

Το είπε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Κουτσόπουλος: «Ο Κοντιζάς μου είχε τάξει πως θα βγάλει το τρίτο παιδί Λεωνίδα»

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, o Λεωνίδας Κουτσόπουλος δε δίστασε να «αδειάσει» για ακόμα μία φορά τον Σωτήρη Κοντιζά, σχολιάζοντας πως όταν έκανε τρίτο παιδί, του είχε τάξει πως θα το έβγαζε Λεωνίδα αλλά δεν το έκανε.

Η διαγωνιζόμενη που συγκλόνισε με την ιστορία της για το πρόβλημα υγείας της - δείτε την εδώ - έκανε πλάκα στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και ο κριτής της απάντησε πως αν θέλει να την περάσει στο σπίτι θα πρέπει να βγάλει την κόρη της Λεωνίδα.

MasterChef Κουτσόπουλος Κοντιζάς

Η νεαρή παίκτρια αρνήθηκε αλλά του είπε πως αν κάνει τρίτο παιδί, θα το σκεφτεί. Ο σεφ γέλασε και της αποκάλυψε πως και ο Κοντιζάς του είχε πει πως θα έβγαζε το παιδί του Λεωνίδα.

MasterChef 5: Μπήκε στο παιχνίδι ο κολλητός του Σταυρή Γεωργίου

Μια ενδιαφέρουσα ιστορία ακούστηκε με το ξεκίνημα στο επεισόδιο του MasterChef για την Τετάρτη (27/1), με ένα διαγωνιζόμενο να εμφανίζεται και να αποκαλύπτει, ότι είναι κολλητός του Σταυρή Γεωργίου, αν και στην αρχή το έκρυψε.

Ο παίκτης αυτός άρχισε να μιλά με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και ο σεφ τον ρώτησε, αν παρακολουθούσε το ριάλιτι. Ο παίκτης απάντησε πως ήταν φαν και, μάλιστα, υποστήριζε φανατικά τον Κύπριο που βρέθηκε στον τελικό του MasterChef 4, γνωρίζοντάς τον από μωρά.

MasterChef  Σταυρής

Στη συνέχεια, επεσήμανε ότι δεν ήθελε να μιλήσει εξαρχής για την φιλία τους, ώστε να μην πιστέψει ο κόσμος, ότι τον έστειλε ο ίδιος ο Σταυρής - δείτε εδώ τα νούμερα που σημείωσε χθες το MasterChef.

Σταυρής Γεωργίου για MasterChef 5: «Οι παίκτες φάνηκαν όλοι αγχωμένοι»

Το MasterChef 5 έκανε πρεμιέρα το Σάββατο στο STAR και το επεισόδιο ήταν απολαυστικό. Την Κυριακή, ο Σταυρής Γεωργίου, πρώην παίκτης του ριάλιτι, μίλησε στην εκπομπή του Έλα Χαμογέλα.

Ο δεύτερος φιναλίστ του περσινού κύκλου σχολίασε το πρώτο επεισόδιο, αναφέρθηκε στην δική του εμπειρία, ενώ έδωσε συμβουλή στους διαγωνιζόμενους.

Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε εάν παρακολούθησε την πρεμιέρα, είπε: «Tο είδα γιατί έπρεπε να το δω. Το MasterChef το βλέπω χρόνια. Η παραγωγή μας εντυπωσιάζει κάθε χρόνο. Είναι φανταστική».

Σταυρής Γεωργίου για MasterChef 5

Ενώ συμπλήρωσε ο μάγειρας που είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό: «Οι παίκτες φάνηκαν όλοι αγχωμένοι. Οι κριτές είναι πάντα φρέσκοι και ανανεωμένοι. Προσπαθούν να μη σε αγχώσουν αλλά τελικά σε αγχώνουν. Δε ξέρω πως γίνεται αυτό. Όλο αυτό που αλλάζει με τα 3 ναι είναι καλό».

«Έχει να κάνει με όλα. Mε τον χαρακτήρα του κάθε μάγειρα και το ότι ο καθένας έχει μια δική του ιστορία που καλά κάνει και τη βγάζει προς τα έξω. Η μαγειρική είναι το πρώτο κομμάτι που πρέπει να βλέπουν οι κριτές. Η γεύση. Πρέπει να μάθουν να διαχειρίζονται το άγχος τους οι διαγωνιζόμενοι».