Δήμητρα Παπαδήμα: «Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας θιασάρχης που τα παίρνει»

«Τον έχουν και τον προσκυνάνε»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δήμητρα Παπαδήμα: «Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας θιασάρχης που τα παίρνει»

Η Δήμητρα Παπαδήμα βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή της να μη μιλήσει μαζί με τον Γιάννη Μπέζο, τονίζοντας πως πρόκειται για έναν θιασάρχη που τα παίρνει.

Η ηθοποιός κλήθηκε να μιλήσει με τον Γιάννη Μπέζο σε εκπομπή του Mega ωστόσο αρνήθηκε, και η απόφασή της αυτή συζητήθηκε ιδιαίτερα.

Στη σημερινή συνέντευξή της εξήγησε για ποιο λόγο δεν ήθελε να μιλήσει με τον ηθοποιό.

«Δεν ενημερώθηκα πως θα είμαι εγώ με τον κύριο Μπέζο να μιλάμε. Και να πούμε τι; Τι να πω εγώ με τον κύριο Μπέζο; Ο κύριος Μπέζος είναι ένας θιασάρχης που τα παίρνει. Παίρνει τις επιχορηγήσεις του. Δουλεύει με μεγάλα θέατρα και μεγάλους παραγωγούς. Τον έχουν και τον προσκυνάνε.

Δήμητρα Παπαδήμα Γιάννης Μπέζος

Εμένα δε με προσκυνάει κανείς. Δεν αμφισβητώ το ταλέντο του. Ποια είμαι; Τον θεωρώ έναν ταλαντούχο ηθοποιό. Είναι πραγματικά μια υπόσταση θεατρική. Με νευρίασε ο δημοσιογράφος με αυτόν τον τσαμπουκά. Λες και μιλούσε σε κανένα παιδάκι. Δε μου άρεσε το υφάκι. Εγώ δε μασάω» εξήγησε η Δήμητρα Παπαδήμα.

Συγκλονίζει η Δημήτρα Παπαδήμα: «Δέχθηκα παρενόχληση σε παράσταση»

Η Δήμητρα Παπαδήμα μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του Mega και αποκάλυψε πως υπέστη κακοποίηση από σκηνοθέτη σε νεαρή ηλικία, ενώ τόνισε πως χρειάστηκε μέχρι και φαρμακευτική αγωγή. Η ηθοποιός μάλιστα είπε πως αν χρειαστεί θα πει και το όνομά του.

H ηθοποιός, μίλησε για τη δική της εμπειρία με αφορμή την εξομολόγηση της Ζέτας Δούκα για τον Γιώργο Κιμούλη και σόκαρε με τις δηλώσεις της, μιας και όπως αποκάλυψε, έκανε αρκετό καιρό για να ξεπεράσει αυτό που της συνέβη.

«Δέχτηκα μία σεξουαλική βία την ώρα της παράστασης, σε παράσταση, που αυτό αν μου ζητηθεί από τον εισαγγελέα, ευχαρίστως να πάω να το καταθέσω. Κι αυτό από άνθρωπο με εξουσία και νέας ηλικίας. Με έστειλε μέχρι την ψυχιατρική κλινική του Σισμανογλείου. Αν μου ζητήσει εισαγγελέας να καταθέσω, έχω να καταθέσω πάρα πολλά και να μπούνε πράγματα στη θέση τους, αν μπορεί να γίνει αυτό ποτέ», είπε.

Δημήτρα Παπαδήμα Mega

«Έχω δεχθεί όλων των ειδών παρενοχλήσεις, κλώτσησα, χτύπησα και έφυγα από τη δουλειά. Η ψυχολογική μου κατάσταση δεν μου επέτρεπε να μείνω».