Δήμητρα Παπαδήμα: «Βλέπω εφιάλτες κάθε βράδυ, πάντα είμαι κλεισμένη σε ένα μαύρο δωμάτιο»

Συγκλονιστική η μαρτυρία της ηθοποιού

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Δήμητρα Παπαδήμα: «Βλέπω εφιάλτες κάθε βράδυ, πάντα είμαι κλεισμένη σε ένα μαύρο δωμάτιο»

Η Δήμητρα Παπαδήμα ήταν καλεσμένη το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα όπου και μίλησε για τον εκφοβισμό στο θέατρο και τις παρενοχλήσεις που έχει βιώσει σε προσωπικό επίπεδο.

«Η γυναίκα από την πρώτη στιγμή που κάνει τα πρώτα της βήματα στη Γη αντιμετωπίζει μία κάποιου είδους παρενόχληση. Εγώ τουλάχιστον το έζησα πάρα πολύ όλο αυτό στη δουλειά που διάλεξα να κάνω. Βλέπω εφιάλτες κάθε βράδυ, πάντα με κυνηγάνε, πάντα είμαι κλεισμένη σε ένα μαύρο δωμάτιο», είπε και συνέχισε:

«Αφού είμαι κότα και δεν το έκανα όταν έπρεπε γιατί να το κάνω τώρα; Ποιο το νόημα και πώς θα το αποδείξω; Δεν υπάρχει θεσμικό πλαίσιο που να σε καλύπτει σε αυτό το πράγμα».

H συνέντευξη της Δήμητρας Παπαδήμα

Δήμητρα Παπαδήμα: «Έχω δεχτεί παρενόχληση από γυναίκα τρεις φορές»

Το πρωί της Πέμπτης, η Δήμητρα Παπαδήμα προχώρησε σε νέες μαρτυρίες σοκ στο Πρωινό, αποκαλύπτοντας πως έχει δεχτεί βία και παρενόχληση από γυναίκα τρεις φορές.

Η γνωστή ηθοποιός μετά την εξομολόγηση για τη βία που δέχτηκε στην παράσταση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις.

Συγκεκριμενα, η Δήμητρα Παπαδήμα βγήκε ανοιχτά και είπε χαρακτηριστικά πως έχει δεχτεί παρενόχληση από γυναίκα τρεις φορές.

Η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: “Μου έχει τύχει σωματική βία, την απέκρουσα. Πήγα να πάρω το σενάριο και μου ρίχτηκε. Μου μίλαγε για έρωτα. Ένας ερωτευμένος άνθρωπος δεν φέρεται έτσι, δεν σκίζει πουκάμισα όταν πας να φύγεις.

Έχω αφήσει παραστάσεις στη μέση και έχω φύγει από σεξουαλική παρενόχληση. Την ώρα της παράστασης δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση. Δεν θα πω όνομα… Μου συνέβη κάτι πολύ δυνατό που με οδήγησε στην ψυχιατρική κλινική του Σισμανογλείου.

Τον πλάκωσα στο ξύλο την ώρα της παράστασης και αφού τέλειωσε η παράσταση και μου είχε σκίσει το σορτς – γιατί από εκεί και πέρα φορούσα σορτς για να μην με παρενοχλεί – σηκώθηκα και έφυγα. Αυτοί οι άνθρωποι νομίζουν ότι τα πάντα τους ανήκουν».

Και κατέληξε λέγοντας: Έχω δεχτεί σεξουαλική βία και από γυναίκα τρεις φορές. Να σου ρίχνεται η γυναίκα, εσύ να αρνείσαι και να πρέπει να φύγεις από τη δουλειά. Εγκατέλειψα. Αυτά τα γεγονότα σε οδηγούν στη μοναξιά γιατί δεν μιλάς”.