Αντελίνα Βαρθακούρη: «Την είπε» στον Χάρη για σχόλιο του περί παρενόχλησης - «Ώπα, δεν θέλω κανένα χιούμορ»

Με το καλημέρα σας, διαφωνία!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αντελίνα Βαρθακούρη: «Την είπε» στον Χάρη για σχόλιο του περί παρενόχλησης - «Ώπα, δεν θέλω κανένα χιούμορ»

Πρεμιέρα έκανε σήμερα το Σου-Κου Family με τον Χάρη Βαρθακούρη και την Αντελίνα. Οι δύο οικοδεσπότες καλωσόρισαν τους τηλεθεατές και μάλιστα δεν άργησε να έρθει η πρώτη διαφωνία.

Πιο συγκεκριμένα, το θέμα που επικράτησε στην εκπομπή ήταν η σεξουαλικές παρενοχλήσεις και η Αντελίνα ως γυναίκα και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη έδωσε αρκετή βαρύτητα.

Για να ελαφρύνει το βαρύ κλίμα ο Χάρης σχολίασε με χαμόγελο «Εγώ πρέπει να σας πω ότι στο σπίτι μου δέχομαι συνέχεια σεξουαλική παρενόχληση και εκφοβισμό»

Τότε η Αντελίνα ιδιαίτερα ενοχλημένη τον διέκοψε και είπε: «ώπα, ώπα… δεν θέλω καθόλου πάνε σε αυτό το θέμα να κάνουμε οποιοδήποτε χιούμορ αυτή τη στιγμή».

«Ήθελα λίγο να ελαφρύνω την κατάσταση» έσπευσε να απαντήσει ο Χάρης Βαρθακούρης με την Αντελίνα να επιμένει πως «όχι, δεν είναι η ώρα να ελαφρύνουμε τη στιγμή… Αυτό είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό, συγνώμη που επεμβαίνω έτσι απλά ξαναλέω πως ως γυναίκα και ως μάνα δεν δέχομαι κουβέντα. Παίρνω θέση και η θέση μου είναι πως με φτερούγες ανοιχτές είμαστε δίπλα σε κάθε άνθρωπο ο οποίος θέλει να βγάλει από μέσα του όλο αυτό που τον βαραίνει και έχει δεχθεί κάτι που τον έχει πληγώσει».

σου κου φαμιλι

Αντελίνα Βαρθακούρη: «Η Χριστίνα Πολίτη δε θα είναι μαζί μας»

Λίγο μετά την έναρξη της πρώτης της εκπομπής στον ΣΚΑΪ, η Αντελίνα Βαρθακούρη αποφάσισε να κάνει μία ανακοίνωση στους τηλεθεατές σχετικά με την Χριστίνα Πολίτη, η οποία δε θα είναι μέλος του πάνελ της.

Το ζευγάρι υποδέχθηκε το κοινό με τον πιο ζεστό τρόπο και ευθύς αμέσως, στο πλατό μπήκαν οι συνεργάτες τους, οι οποίοι θα κάθονται στον καναπέ δίπλα τους.

Λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή έγινε γνωστό πως η Χριστίνα Πολίτη δε θα βρίσκεται στην πρεμιέρα και έτσι, η Αντελίνα πήρε το λόγο ορμώμενη από όσα γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες λέγοντας:

«Γνωρίζατε ότι η Χριστίνα Πολίτη είναι μέλος της εκπομπής μας και περιμένατε να την δείτε σήμερα εδώ. Λόγω ενός προσωπικού θέματος που έχει προκύψει ωστόσο, το οποίο έχει να κάνει με τον Κώστα Σπυρόποπουλο που είναι σύντροφός της, δε θα είναι μαζί μας. Για τώρα. Θα ήθελα να τελειώσουμε αυτό το θέμα εδώ και να προχωρήσουμε».